Grad postavlja nove nadstrešnice na autobuskim stajalištima

Uprava za saobraćaj izdvojiće šest miliona dinara sa PDV-om za postavljanje novih nadstrešnica na autobuskim stajalištima.
Grad postavlja nove nadstrešnice na autobuskim stajalištima
Foto: 021.rs
Tender za izbor izvođača ovih radova traje do 17. jula, a po sklapanju ugovora sa Upravom za saobraćaj uslediće radovi.

U dokumentaciji nisu navedene lokacije u gradu i prigradskim naseljima gde će biti postavljene nove nadstrešnice i koliko njih. Samo se navodi da će Uprava za saobraćaj davati posebne naloge dok se ne utroši svih šest miliona dinara namenjenih za to. 

Ove nadstrešnice sa klupom izrađuju se u dva tipa i postavljaju na stajalištima koje koriste gradski autobusi, a na osnovu ranijih godina može se proceniti da će ovih šest miliona dinara biti dovoljno za dvadesetak nadstrešnica.
 
Novi Sad svake godine izdvaja više desetina miliona dinara za ovu namenu.
 
Na području grada trenutno postoji 191 stajalište sa nadstrešnicom i proteklih godina njihov broj se povećao uglavnom u prigradskim naseljima. 
  • Lela

    09.07.2023 11:18
    Grad namešta poslove i trpa novac u džep svojim pajtosima. Kontejner, kante za smeće... i šta sve još ne mogu da se setim. E baš su nam potrebne nove nadstrešnice, a grad prljav, grozan, nikad gori.
  • iguman

    09.07.2023 08:47
    Uglavnom sve te nove prokisnjavaju i već su ozbiljno oksidisale.
    Očigledna kradja i ugradnja.
  • r

    09.07.2023 08:24
    r
    U centru sa prve polazne stanice 12 nema ni klupa ni krova ,po kiši se sklanjamo pod krov od kioska, a ako zakasnimo pa nam autobus ode ispred nosa ,stojimo 20 minuta do novog polaska, što je za penzionere dosta naporno, imajte na umu tu stanicu polaznicu, kad ste već namenili sredstva!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti