Nova izmena za vozače: Počinju radovi na još jednoj deonici Bulevara oslobođenja

Popravka kolovoza u levoj traci na Bulevaru oslobođenja završena je juče, dok će se danas obeležavati horizontalna signalizacija na ovoj deonici, saopštila je gradska uprava.
Nova izmena za vozače: Počinju radovi na još jednoj deonici Bulevara oslobođenja
Foto: 021.rs
U pitanju je deonica Bulevara oslobođenja, od Bulevara cara Lazara do Ulice Maksima Gorkog.
Istovremeno, danas, 12. jula počinju radovi takođe u levoj kolovoznoj traci, u delu od Ulice Maksima Gorkog do Futoške ulice. Trajaće do nedelje, 16. jula.
Za vreme radova u levoj kolovoznoj traci, saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj traci, sa ograničenjem brzine na 30km/h.
  • Урке

    14.07.2023 09:10
    @Mick
    Преведи ти своје име.
  • igor_t

    12.07.2023 09:36
    @crveno
    Da je rezim isti jeste, ali npr dok se radila reka od Maksima Gorkog do Bulevara Cara Lazara, stoja je pre semafora i ogroman znak da se ne moze skretati levo u Cara Lazara ka fakultetima.
    Naravno, srbi su uvek pametniji, znak ignorisu nabiju de svi za levo, pa onda oni koji idu pravo ka Maksima Gorkog, ne mogu da udju u traku.
    Onda orkestar sirena, guzva, nervoza, psovanje.
    Jeste, saobracajac bi to resio, ali resava i znak, ali nema ko da postuje.

    X puta kada skrecem levo u Futosku iz Cara Dusana, moram na uslovno levo da cekam ove sto idu pravo od bolnice, jer prolaze na crveno. Crveno im je, jer meni vec sija uslovno levo.
    Ali to su ljudi ovde, samo ja, samo ja, ko je*be druge, pa tako i u saobracaju.
  • Ja

    12.07.2023 08:57
    Re za crveno
    Propis nalaže i na vozačkom se uči da se u polje raskrsnice ne ulazi ako nema mogućnosti da se ono bezbedno napusti bez ometanja ostalih učesnika u saobraćaju. Sitnica koje kada bi se pridržavali niko ne bi ostao''zarobljen'' u raskrsnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti