FOTO Pogledajte jutarnju gužvu kod Futoške pijace: Radovi u toku, saobraćaj usporen

Mašine "Put investa", izvođača koji sanira asfalt na Bulevaru oslobođenja, trenutno rade u levoj kolovoznoj traci od Maksima Gorkog do Futoške ulice, u smeru prema Železničkoj stanici.
FOTO Pogledajte jutarnju gužvu kod Futoške pijace: Radovi u toku, saobraćaj usporen
Foto: 021.rs

Saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj traci, sa ograničenjem brzine na 30 kilometara na čas.

Izvođači su prethodno obeležili saobraćajnu signalizaciju na deonici od Bulevara cara Lazara do Maksima Gorkog, gde su u ranijoj fazi obnovili asfaltnu podlogu.

Radovi se izvode fazno, u dve smene i oba dana vikenda kako bi što pre bili završeni. Pošto radnici završe aktuelnu deonicu, preći će na onu u suprotnoj traci, što bi trebalo da se dogodi najkasnije do nedelje, 16. jula.
 
 
Ovi radovi deo su planske sanacije asfalta na udarnim saobraćajnicama u Novom Sadu, u koju su se nadležni upustili prošle godine. Radove preko ugovora a Gradom Novim Sadom finansira Pokrajinska vlada.
 
 
Mapu svih aktuelnih radova u Novom Sadu pripremili smo OVDE.
  • IceMan

    13.07.2023 23:45
    .
    Svaka čast za brzinu i dinamiku. Mogao bi da zamerim to sto gradska firma uzima podizvođača za ovakav posao.. Najveća zamerka je sto kad se već radi ovo sto se radi prvi put posle 40 godina slivnici za atmosfersku kanalizaciju ne izmeštaju van kolovoza. Ovakav posao se radi sad i ko zna kad. Sada je prilika!!!
  • PetarPan

    13.07.2023 22:08
    A Kornelija Stankovica?
    Kada ce doci na red ulica Kornelija Stankovica, samo se krpi i vec je stvarno previse zakrpa. Ne daj boze kad proleti prazan sleper to je iz kreveta da ispadnes. Da li ce se nekada zabraniti prolaz tetetnjacima kroz ovu ulicu kad vec postoji obilaznica?
  • kvazi elita

    13.07.2023 13:34
    skretanje levo
    skretanje levo je problem (zabranjeno je) ali se uvek nađe par pametnjakovića da skreću levo sa bulevara gde je to sad nedozvoljeno i time blokiraju čitavu kolonu vozila iza sebe. Gde su saobraćajci da to urede? To pravi ogromne gužve a dozvoljava se ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti