Kada plaćate parking kod Štranda, sada možete pomoći i deci oboleloj od raka - evo kako

Akcija "Humani parking", koju organizuju Parking servis i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), predstavljena je danas kod Štranda.
Kada plaćate parking kod Štranda, sada možete pomoći i deci oboleloj od raka - evo kako
Foto: Parking servis
Na posebno obeleženom parkingu, kapaciteta 27 parking mesta, slanjem SMS-a sa sadržajem 1 na broj 1150 korisnici parkinga su u prilici da plaćanjem dnevne karte za parkiranje doniraju sredstva u iznosu od 100 dinara, namenjena za unapređenje kvaliteta lečenja i života dece obolele od malignih bolesti. 
Sva uplaćena sredstva direktno se usmeravaju na tekući račun NURDOR-a.
Predsednica NURDOR-a Jolanda Korora se zahvalila Parking servisu na inicijativi "da se i na ovaj način probudi dobro u ljudima i pomogne lečenje i svakodnevni život onima kojima je to najpotrebnije, a to su deca".
  • Maja

    16.07.2023 16:09
    Super ideja ali losa realizacija,kako ce kontrololnznati da li je uplaceno parkiranje?Imaco veliki broj onih koji ce tu parkirati samo kako bi izbegli placanje
  • Kiza

    13.07.2023 19:16
    Bravo za ideju
    Bravo za ideju ali izvedba je slaba. Kako će kontrolor znati da li je parking plaćen ako se ne pošalje i registracija? Odziv sistema je takođe spor, dobio sam potvrdu posle cca 10-tak min pa nisam znao da li radi ili ne pa sam morao preparkirati auto...
  • Slavica

    13.07.2023 18:26
    Ma genijalno ja stanem uplatom za decu a onaj coupavi mi opali kaznu i mogu da se slikam. Kako uopste tnaju da sam platila parking ako lova ide za decu. Ovo ne funkcionise ovako sigurno je neka navlakusa da nam pisu kazne za njihovu decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti