FOTO: Završeni radovi na održavanju nadvožnjaka na Mišeluku, bio u lošem stanju

Radovi na popravci oštećenja na nadvožnjaku na putu Sremska Kamenica - Petrovaradin, u okviru petlje Mišeluk su završeni.
 FOTO: Završeni radovi na održavanju nadvožnjaka na Mišeluku, bio u lošem stanju
Foto: Grad Novi Sad
Radovima se pristupilo po inspekcijskom nalogu, nakon što je izveštaj o pregledu mosta sugerisao da postoje određena oštećenja, te da bi izostankom daljeg redovnog održavanja mogli da nastanu uslovi za pojavu štete koja se kasnije neće moći otkloniti samim održavanjem.
Usledila je blagovremena reakcija Grada i nadležnih preduzeća, te je stanje mosta znatno unapređeno tokom prethodnih meseci, navode iz Gradske kuće.
Kako navode iz Grada, stare pešačke staze koje su bile u veoma lošem stanju su porušene, a izgrađene su nove od betona, kako na mostu, tako i na prilazu mostu. Izvršena je ugradnja dilatacionih spojnica, izgradnja slivnika i ivičnjaka, kao i asfaltiranje kolovoza.
 
 
Postavljena je elastična odbojna ograda koja će doprineti bezbednosti odvijanja saobraćaja. Takođe, izvršen je tretman, kao i farbanje, glavnih nosača i stubova mosta.
 
 
Vrednost radova, koji su u znatnoj meri unapredili stanje mosta i koji će učesnicima u saobraćaju obezbediti prijatniju vožnju i šetnju, ali i povećanu bezbednost prilikom kretanja mostom, je 34,9 miliona dinara.
  • AntiZaNe

    14.07.2023 13:38
    Pravovremeno!
    Definicija: Trenutak pre nepovratno kasno.
  • Пезош

    14.07.2023 12:33
    Баш се пријатно осећам док возим једном ми протеза из уста испала од удобности турбо пута уз песму Оп , оп скочимо и запљескајмо тралалала ла... ,сви градски оци оставке да поднесу као на таљигама се возамо па да нам турци ору друмове боље би изгледали
  • Duki

    14.07.2023 12:25
    Cirkus
    Trava raste iz ivicnjaka 30 cm dalje . Koji strucnjaci ovo rade ?Oni kad se kupaju operu samo tamo gde vide da je prljavo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti