Novi Sad u podne bio najtopliji grad u Srbiji

Danas u podne, u Srbiji je najtoplije, i to ubedljivo, bilo u Novom Sadu, pokazuju merenja RHMZ-a.
Novi Sad u podne bio najtopliji grad u Srbiji
Foto: 021.rs

U Novom Sadu je izmereno 38 stepeni, a slede Beograd i Ćuprija sa 34 stepena.

Na Paliću, u Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Valjevu, Kragujevcu i Nišu bilo je 33 stepena, a stepen manje u Sremskoj Mitrovici, Kruševcu, Zaječaru i Vranju. 
 
"Najsvežije" je na Kopaoniku, gde je u 12 sati temperatura bila 23 stepena, a ispod 30 je još na Crnom Vrhu, Zlatiboru i u Sjenici. 
 
I narednih dana biće veoma toplo.
  • Mislilac

    18.07.2023 14:00
    Samo
    Samo gradite i betonirajte do poslednjeg travnjaka i drveta!!!
  • Urbicid

    17.07.2023 19:02
    Svaka od stotina kuca na telepu i po drugim lokacikama je ostala bez baste i barem 2 drveta. Kompletna dvorista, svaki cm tih nekadasnjih dvorista je izbetoniran. Posle se neko cudi vrucini ili tome sto voda pri kisi nema gde da ode. Jednom recju urbicid zbog neplanske gradnje i gramzivosti svih u lancu gradnje na celu sa politicarima koji obezbedjuju te i takve megalomanske planove za gradnju.
  • Spajko

    17.07.2023 14:47
    Eto, dobro je grejanje i bez Vucevica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti