Bora Novaković o Jeremiću: Ne možeš biti u stranci sve i svja, a u narodu niko i ništa

Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković, koji je u previranjima opozicione partije stao na stranu Miroslava Aleksića, uputio je reči kritike Vuku Jeremiću.
Bora Novaković o Jeremiću: Ne možeš biti u stranci sve i svja, a u narodu niko i ništa
Foto: 021.rs

Već danima jedna od tema na domaćoj političkoj sceni je previranje u Narodnoj stranci. Miroslav Aleksić smenjen je sa funkcije predsednika Izvršnog odbora, a smenjena su i još dva člana Predsedništva.

Sve ovo se dešava pred unutarstranačke izbore, a iz reda naklonjenog Jeremiću moglo se čuti da je "Aleksićeva struja" pokušala da izvede puč.

Novaković je na društvenim mrežama podelio svoju izjavu u kojoj navodi da nije reč samo o smeni Aleksića, s obzirom na to da su smenjeni predsednici omladine i pokrajinskog odbora za Kosovo i Metohiju, te da su kooptirana četiri člana Predsedništva.
 
"Sve to sa jednim jedinim ciljem – da se na usiljen, isforsiran i vrlo ružan način uspostavi nova većina i da se oblikuju uslovi i okolnosti za unutarstranačku trku koja će favorizovati Vuka Jeremića, a koji će staviti u podređen položaj Miroslava Aleksića", poručio je predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković.
 
Ipak, on je sve to nazvao glupostima, jer su, kako kaže, simpatije članova partije na strani Miroslava Aleksića. Zatim je uputio poruku koju je i sam istakao, a koja se, po svemu sudeći, odnosi na Vuka Jeremića. 
 
"U politici postoji jedno osnovno pravilo, u stranci vrediš onoliko koliko vrediš u narodu. Ne možeš biti sve i svja u stranci, a niko i ništa u narodu", zaključio je Novaković.
  • Pera kojot

    19.07.2023 13:14
    Suvi genije
    Vodite da može. Ovde je sve moguće. Koga briga za narod on, Vuk Jeremić je dovoljan sam sebi.
  • Novosadjanka

    19.07.2023 01:16
    Lepo smo se išukali. Lako će biti Vučiću da ostane na vlasti.Nije bitan Bora. Bitno je da Jeremić klizi prema Dverima i Zavetnicima, da čisti konkurenta i da se sprema da ostane predsednik, zauvek
  • Slavoljub

    18.07.2023 21:54
    Kockalone
    Taj i slicni njemu su doprineli da se kuga ponovo vrati u Srbiju i zgrabi vlast. Svoju sansu su prokockali i tesko kompromitovali. Fizicar bi mogao za razliku da se id sada umesto politikom bavi malo fizikom, tu bi verovatno bio bolji i korisniji. Ljudi su siti i Jeremica i svih slicnih njemu. Pravac u istoriju, vreme je za nove ljude Jeremicu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti