Novosađani, evo kome i kako da prijavite posledice nevremena

Oluja koja je prošla Novim Sadom napravila je pometnju u funkcionisanju grada i izazvala veliku štetu.
Novosađani, evo kome i kako da prijavite posledice nevremena
Foto: 021.rs

Oborena su stabla, pojedini izlozi su polupani, dok su krovovi objekata oštećeni.

Iako su vatrogasci i javne službe na terenu, gradska vlast se još uvek nije oglasila povodom nevremena koje je zadesilo Novi Sad u popodnevnim satima.

Ipak, ranije su davali uputstva kome treba da se obratite kako bi se uklonile posledice nevremena, pa ih ovde ponavljamo.
 
Građani posledice mogu da prijave na dežurni telefon Komunalne milicije na broj 021 4872 544.
 
Komunalna milicija će zatim obavestiti javno-komunalna preduzeća i ostale gradske službe da otklone prepreke sa javnih površina.
Podsetimo, iz šume u Beočinu je tokom nevremena spaseno deset osoba, među kojima su i deca, dok je iz čamca na Ribarskom ostrvu, na koji je palo drvo, spasen muškarac.
 
Na Novom naselju je drvo palo na devojčicu.
  • Mirjana teofilovic

    02.08.2023 20:50
    Posaljjite majstore za krov, Jel vese upaliti struja i srušiti plafon na 3 spratu odnosno zadnjem. Verovatno neko zna pravu adresu kome se treba obratiti Jel smmo se svima obraćali, ali pola krova je odletjelo u oluji a plafon poveo da otpada svaka kosa rizična za celu zgradu!
  • Zebra

    22.07.2023 21:53
    Gradske službe ne postoje! Elektrovojvodina se ne javlja na telefon. Sva hrana u frižideru i zamrzivaču će se pokvariti dok prime poziv. A onda još dok izađu na teren. Bravo za grad, bravo za državu! Bitno je da ste neznalice zaposlili na sve strane, pa kad krene frka sve zataji…
  • Danijela

    20.07.2023 17:12
    Niko se nigde ne javlja
    Sinoc se niko sem vatrogasaca nije javljao na teleefon. Oni su i izasli na teren, ali sta da rade bagremu od 20m koji je pao na drugi bagrem od 20 metara i povuko banderu sa zicama. Perpetumobile, nista se nije pokidalo ali ako dune vetar ode i drvece i bandera i kapija... Prvo smo otisli u policiju, otkacili su nas ko stetocine. Onda smo otisli u komunalnu policiju i raspravljali se sa "Perom portirom" koji je tvrdio da u sluzbi nema nikog i da im eto j...g bas danas ne radi centrala. Izasao slucajno neki sluzbenik, posao kuci, njemu tu na ulazu prijavili havariju. Danas se zelenilo javilo, izaslo na teren i uklonilo stetu. Mi nemamo sem vatrogasaca hitne sluzbe u gradu. I jedini koji vredu i rade u gradu su cistoca i vatrogasci).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti