Šta da radite ako ste pretrpeli štetu tokom nevremena?

Ukoliko ste pretrpeli imovinsku štetu usled nevremena koje je zahvatilo Srbiju 19. jula, potrebno je da fotografišete i ukoliko je moguće, sačuvate oštećene predmete, do dolaska procenitelja.
Šta da radite ako ste pretrpeli štetu tokom nevremena?
Foto: 021.rs
Materijalni dokazi će biti od pomoći da osiguravajuće kuće preciznije procene štetu i olakšaju obradu zahteva, poručuju u DDOR osiguranju.
"Pozivamo vas, da štetu prijavite putem web forme, što je najbrži i najjednostavniji način. Takođe, imate mogućnost da prijavite štetu i preko Korisničkog centra, besplatnim pozivom broja 0800 303 301, kao i odlaskom u najbližu filijalu DDOR-a", dodaju u ovoj kompaniji.
Podsećaju da su oštećenja po polisama auto Kasko osiguranja neophodno da budu fotografisana od strane procenitelja DDOR osiguranja.
 
Kako bi blagovremeno prihvatili i obradili sve odštetne zahtev klijenata, u subotu 22. jula radiće Filijala DDOR osiguranja u Novom Sadu u ulici Narodnog fronta 1, od 9 do 17 časova.
 
Radno vreme Korisničkog centra je od 8 do 17 časova.
 
Zbog velikog broja štetnih događaja svi procenitelji su angažovani u punom kapacitetu. Svi zahtevi će biti procesuirani i unapred se zahvaljuju na strpljenju i razumevanju.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti