MZ "Prva vojvođanska brigada" nakon više od 10 godina dobija svoje prostorije

Mesna zajednica "Prva vojvođanska brigada" uskoro će napokon imati svoj prostor u kom će obavljati delatnosti zbog kojih je i osnovana.
MZ "Prva vojvođanska brigada" nakon više od 10 godina dobija svoje prostorije
Foto: Pixabay (ilustracija)
Odluka o tome trebalo bi da se usvoji na narednoj sednici Skupštine grada koja će se održati u utorak, 25. jula.
Ova mesna zajednica od 2011. godine deli prostorije sa MZ "Žitni trg", a molbu za pronalazak prostora je uputila Gradskoj upravi krajem 2021. godine.
Kako se navodi u Rešenju o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada, ovoj mesnoj zajednici biće ustupljen poslovni prostor u ulici Vojvođanskih brigada 17, koji se nalazi u prizemlju i površine je 57 kvadrata.
 
MZ "Prva vojvođanska brigada" se u novembru 2021. godine obratila Gradskoj upravi za imovinu i imovinsko-pravne poslove sa zahtevom da im se ustupi prostor koji se nalazi u javnoj svojini Novog Sada.
 
"Nadamo se da ćete izaći u susret nama i našim građanima sa teritorije koju obuhvata naša MZ. Podsećamo vas da smo više godina izmešteni van teritorije naše MZ i da trenutno koristimo prostorije MZ 'Žitni trg'", navodi se u dopisu iz 2021.
 
Kako se navodi u dokumentu, objekat je u tom momentu bio u postupku etažiranja, odnosno merenja objekta, te je Grad tek po završetku radova 2023. godine pokrenuo ceo postupak i odluku će skupštinski odbornici usvojiti na narednoj sednici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti