VIDEO: Stanovi u Fruškogorskoj uništeni, nevreme odnelo deo krova, oštećen i NTP

Nekoliko stanova oštećeno je u Fruškogorskoj ulici tokom jučerašnjeg nevremena koje je odnelo deo krova.
VIDEO: Stanovi u Fruškogorskoj uništeni, nevreme odnelo deo krova, oštećen i NTP
Foto: 021.rs

Čitateljka 021.rs poslala je snimak iz Fruškogorske 4 gde je oštećeno nekoliko stanova nakon jučerašnjeg nevremena.

Snažna oluja je odnela deo krova sa solitera, koji je potom oštetio zgradu Naučno-tehnološkog parka, nakon čega je pao pored turbo kružnog toka. Konstrukcija krova i dalje blokira jednu traku na ovoj saobraćajnici.

Stanovi su potpuno uništeni i načinjena je velika šteta.
 
Komšije su se organizovale kako bi sklonile nered koji je ostao posle oluje.
 
"Svi stanovi su ovakvi, nema ništa, ništa nam nije ostalo", kaže čitateljka.
 
  • voša le

    25.07.2023 11:07
    Neko iz blizine...
    Jednom davno predsednica te zgrade je bila jedna vrlo sposobna žena, ne znam pravo da vam kažem ni da li je još živa. Ona je našla investitora koji se zvao Stojan. Dalje vam je sve jasno.
    On je u projektu naveo da će napraviti normalne stanove za život a ne golubarnike, međutim to je popljuvao i izgradio ovo što danas vidite na snimku. Taj isti investitor je pravio i smejuriju kod spensa.

    Za uzvrat ostalim stanarima, tu se krov redovno sanirao. Malo jači vetar i procuri. Naravno to nije smetalo podstanarima koji su plaćali stanarinu taman toliko da završe fakultete u blizini, pardon više škole i pobegnu ostavljajući vlasnicima ruglo od stanova a dole komšijama ogrome rupe na plafonima od vode, fekalija itd.
    Gomile i gomile pijandura, narkomana u dosluhu sa zna se kome, siledžija, bivših policajaca, neradnih žena koje su gledale šta mogu da napakoste za taj jedan dan svojih bednih života...
    Shvatite, liman je bio stecište nesrećnih likova iz mešanih brakova koji su igrom slučaja dobili stanove od vojske, naselili se tu, ništa nikom nisu plaćali.
    Nos do neba.
    Sad neko jadan ispašta tuđe grehe, jer nije bilo reda. Gradilo se tamo gde ne sme.
    Na ostalim zgradama imate ravan krov na zadnjem spratu i to je to. Ne vidim da je ijedna betonska ploča sa ravnog krova odletela.
  • Ja

    22.07.2023 18:55
    Nelegalno oduzete stanarima devedesetih sve zajedničke prostorije, sudije dosudile u korist svojoj deci i garišama, oni preradili i evo 30tak godina živeli za DŽ i sad se još žale! Dalje se bogoradi…
  • MJ

    22.07.2023 18:54
    Svim oštećenim ljudima treba pomoći i sanirati štetu, TAČKA! Neka im grad, Javna ili privatna preduzeća daju pozajmicu za popravku krova posle ljudi neka vraćaju u ratama. Setite se uragana na Floridi država je svima pomogla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti