Nevreme lomilo stabla i granje u Novom Sadu: Gde sve to ide kad se ukloni sa ulica?

Sva stabla i granje koji su polomljeni u nevremenu koje je u dva navrata pogodilo Novi Sad ove nedelje, Gradsko zelenilo uklanja sa ulica i odnosi na jednu lokaciju.
Nevreme lomilo stabla i granje u Novom Sadu: Gde sve to ide kad se ukloni sa ulica?
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs rečeno u Gradskom zelenilu, sav drvni materijal prikupljen na ovaj način biće lagerovan na platou preduzeća u ulici Mladena Leskovca 1, gde se nalaze rasadnik i kompostarijum. 
"Granje i drugi drvni otpad biće upotrebljeni za stvaranje komposta, koji se koristi za potrebe rasadnika i prilikom sadnje drveća i cveća na novosadskim ulicama", kažu u Gradskom zelenilu za 021.rs. 
Što se tiče velikih stabala, ona su prilikom intervencija na terenu isečena u trupce i biće čuvana na lageru u krugu preduzeća, a odluku o njihovoj daljoj upotrebi doneće osnivač preduzeća, a to je Grad Novi Sad, dodaju u Zelenilu. 
 
Građani mogu Gradskom zelenilu da prijave oštećenja drveća u njihovom okruženju na broj 021/21-00-266, u periodu od 6 do 16 časova.
 
Građani se mole da budu strpljivi i da, ukoliko je moguće, slike sa tačnom lokacijom pošalju na mejl odrzavanje@zelenilo.com.
 
 
  • Rada

    23.07.2023 14:02
    Poseceno
    Nevreme je nevreme,al molim vas pa valjda je te grane trebalo pokretati,održavati,došle su ljudima do terasa prozora,mrak u stanu,konkretno Dušana Danilovica,Seljački buna...
  • Boris

    23.07.2023 13:52
    @Samo kazem

    Važi silazim ja sad u Dunavski park s motorkom da nacepam sebi malo drva, pošto to po tvom imbecilnom shvatanju očigledno pripada svima.
  • Tina

    23.07.2023 12:28
    Palo drveće,novi sad,
    Mislim da ovde ima izmišljenih komentara...npr.da su već pokrali drva za ogrev radnici iz gradskog zelenila.Treba im dati i ostalim najsiromašnijim.Baš ovi iz grad.zelenila što uklanjaju isto spadaju u tu kategoriju.Kako god,neće se pogrešiti kome god daju,važno da ne propadne!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti