Grad Novi Sad i EDS: Svi kapaciteti usmereni na to da domaćinstva čim pre dobiju struju

Grad Novi Sad će sve svoje kapacitete usmeriti na podršku Elektrodistribuciji Srbije kako bi sva domaćinstva čim pre dobila struju, dok će javno-komunalna preduzeća asistirati ekipama EDS na terenu.
Grad Novi Sad i EDS: Svi kapaciteti usmereni na to da domaćinstva čim pre dobiju struju
Foto: Pixabay
To je rečeno na današnjem sastanku gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića i v.d. direktora Elektrodistribucije Srbije Bojana Atlagića. 
Na sastanku je dogovoreno da, nakon saniranja svih opasnosti i otklanjanja stabala koja su oštetila dovod električne energije, pojačani kapaciteti Elektrodistribucije Srbije u toku današnjeg dana intenzivno će obavljati terenske radnje kako bi se prioritetno uspostavilo napajanje električnom energijom za sva domaćinstva na teritoriji Novog Sada.
"Posebne telefonske linije koje je Grad obezbedio (021 4882 777 i 064 8448 706), te apelujemo na sve sugrađane da se na pomenute brojeve telefona jave dežurnim licima u periodu od 8 do 20 časova, kako bi se evidentirali nedostaci i u najkraćem mogućem roku uklonili", kažu u Gradskoj kući. 
 
Takođe mole sve građane za strpljenje i razumevanje, jer će u toku današnjeg dana sve ekipe Elektrodistribucije Srbije po prioritetima pokušati da saniraju poremećaje u snabdevanju električnom energijom.
 
Elektrodistribucija Novi Sad ranije je pozvala sve građane da probleme sa nestankom struje prijavljuju na nekoliko brojeva telefona.
 
To su: 021/4821-346, 021/4821-329, 021/4821-472 i 021/4821-502.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti