FOTO, VIDEO: Limanski park neprepoznatljiv nakon nevremena - delovi sada više liče na livadu

Prošlonedeljne oluje su nanele veliku štetu Limanskom parku koji je i pre nevremena imao manjak drveća.
FOTO, VIDEO: Limanski park neprepoznatljiv nakon nevremena - delovi sada više liče na livadu
Foto: 021.rs

Više stabala, uglavnom topola, palo je u delu parka nedaleko do Mosta slobode.

Radnici Gradskog zelenila su ova stabla već isekli na manje delove i čeka se njihovo uklanjanje. 
Takođe, pored oborenih stabala starih u proseku oko pola veka, polomljene su i mnoge mladice, tako da je Limanski park u pojedinim delovima sada više liči na livadu nego na parkovsku površinu.
 
 
Kako se uverila ekipa 021.rs, sa skoro svakog drveta u parku je pala bar jedna grana, a sa nekih još vise polomljene grane i biće potrebno verovatno nekoliko dana dok park bude siguran za boravak građana.
 
 
Na ulazu u park na uglu Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta može se videti da su oštećene i pojedine zastave na jarbolima.
 
 
Mada se svuda vide ostaci stabala i grana, građani i dalje šetaju parkom ne obazirući se na apel Gradskog zelenila da se ne ulazi u parkove dok ne budu bezbedni.
  • Limanac

    31.07.2023 14:14
    Ko ga je sadio, dugo je i trajao.
  • Mastodont

    28.07.2023 09:38
    @Joja

    Pa i ti nisi neko merilo mišljenja, takve treba u obor da ne uznemiravaju Novosađane. VJeštački ste uterani u grad gde vam ne prija, niste za civilizaciju nego za selo i planinu, tako da ne znam zašto kukaš. Ako hoćeš da njačeš i ritaš se, vrati se u Bosnu, pa će ovde opet biti raj.
  • Limanski park

    27.07.2023 21:10
    Dudara
    Apel na “zelenilo” da zasadi dudove, pa da ima da se peče rakija i svila proizvodi. Kao nekada!!! Da ova gospoda sa limana nešto imaju i da rade!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti