Oblaci i gromovi se zadržavaju: Novosađani, ovo je pregled srede i dešavanja u gradu

S utorka i nevremena dočekujemo oblačnu sredu, koja nam takođe donosi nepogode. Kakve, videćemo.
Oblaci i gromovi se zadržavaju: Novosađani, ovo je pregled srede i dešavanja u gradu
Foto: 021.rs
Posle nekoliko tropskih dana temperatura se snižava, što je mnogima neophodan predah.

U novom vodiču kroz predstojeći dan saznajte najbitnije servisne informacije, upoznajte se s prognozom, a otkrijte i gde vas čeka razonoda.

Vreme
 
Zahlađenje nam stiže ove srede. Sa sobom, osim pada temperature, donosi najavu novih pljuskova s grmljavinom, te je oprez neophodan.
 
Najniža temperatura koju meteorolozi najavljuju za ovaj oblačan dan je 18°C, dok je najviša najavljena temperatura 23°C.
 
Hronični bolesnici mogu da očekuju pogoršanje osnovnih tegoba, a naročito astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici. 
 
Meteoropatske reakcije koje su očekivane su umor, razdražljivost i smanjena koncentracija.
 
Trebalo bi da znate i...
 
U toku su obimni radovi na Bulevaru oslobođenja. Zatvorena je desna kolovozna traka na deonici od Maksima Gorkog do Jevrejske ulice, a saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj traci.
 
Radi se i u Uspenskoj ulici, gde je asfaltirana deonica od Jevrejske do Njegoševe ulice, u levoj traci. Sada su se radovi preselili u Jovana Subotića, Uspensku i Šafarikovu ulicu u obe kolovozne trake, u delu od Kisačke do Jevrejske ulice. 
 
Zbog ove faze došlo je do izmena u saobraćanju GSP linija, a detaljne izmene dostupne su OVDE.
 
Počinju radovi na delu auto-puta od petlje Novi Sad sever do petlje Novi Sad centar. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 150 metara, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom. Ovi radovi će trajati do 25. avgusta.
 
Ukoliko ste mislili da zakažete pregled kod izabranog lekara u Domu zdravlja, to ne možete trenutno da učinite putem kol centra. On nije u funkciji zbog nevremena, pa pregled možete da zakažete direktno kod timske sestre ili putem aplikacije Moj doktor.
Gde ići?
 
Izložba "Skladište/Mala grafika 2003-2023" autorke Ivane Mali Vukelić u toku je u Galeriji SULUV. Možete da je pogledate do 28. jula, radnim danima od 10h do 14h.
 
Ljubitelji pab kviza mogu da testiraju svoje znanje u tematskog kvizu koji se održava u Kaffa baru. Tema je serija "Prijatelji", a početak je u 19.30h.
 
Ukoliko volite komediju i da druge ljude razveseljavate, dođite na stend-ap veče s otvorenim mikrofonom za sve komičare u Kulturnom centru Lab. Zabava je na engleskom jeziku, a počinje u 21h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti