VIDEO: Deo fasade umalo pao na dvojicu dečaka

U Ulici Stevana Mokranjca danas se umalo zid obrušio na dvojicu dečaka.

Kako je objavljeno na snimku na Instagram stranici "ns_kriticni_vozaci" danas oko 14.45 časova, dvojica dečaka prolazila su između zgrada.

Dok su hodali, ispred njih je pao veliki deo betonskog krova ili zida, a samo pukom srećom nije se obrušio ni na jednog od njih.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ns_kriticni_vozaci

 
Kako se vidi na snimku, dečaci su uspeli da pobegnu.

Podsetimo, u dva nevremena prošle nedelje, Novi Sad je pretrpeo velika oštećenja, a posledice se i dalje beleže.

Građani svakodnevno prijavljuju štetu, a za sada nije poznato da li poslednji incident ima veze sa nevremenom.

  • Ja

    26.07.2023 08:12
    Ja
    Gde je civilna zaštita, vojska, milicija, privatne službe da pomognu? Danas je 26. na vestima samo požar u Grckoj i on u Pasuljanskim livadama. Ne može samo jedan covek u celoj zgradi biti kriv za obrušavanje fasade, gde su ostali?
  • Vlada

    26.07.2023 07:15
    @Ja
    2/3 potpisa vlasnika stanova i smenite ga. Ali verovatno i tu kao i u vecini zgrada, 90% stanara ne interesuje nista preko svog praga, te zato je takvih Nikola pun grad. A onda kad se nesto desi (odleti krov, obrusi se deo fasade), nemamo pojma sta cemo. Ljudi nikako da shvate da zgrada pripada njima tj da su vlasnici stanova u obevezi da je odrzavaju i brinu o njoj.
  • xqt

    26.07.2023 07:14
    Usklađeno
    Cela država je u procesu propadanja pa su i fasade deo toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti