FOTO, VIDEO: Prodaje se odlično uređen stan na deset minuta od centra Novog Sada

Kada kupujete stan uglavnom vas čeka i njegovo opremanje, što je dodatni, umarajući posao.
FOTO, VIDEO: Prodaje se odlično uređen stan na deset minuta od centra Novog Sada
Foto: NS-Group nekretnine

Ipak, ponekad se pojavi nekretnina koja se prodaje baš kao što je prikazana na fotografijama iz oglasa - dakle potpuno nameštena.

Još kada je to urađeno kako treba, onda je reč o premiji. Primer takvog stana, koji se nalazi u Temerinskoj ulici, oglašen je na prodaji na sajtu NS-Group nekretnine.

Trosoban stan im 68 kvadratnih metara, u pitanju je novogradnja i nalazi se na trećem spratu u Temerinskoj ulici.
 
 
"Pružamo vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ovog prelepo nameštenog stana koji se nalazi u Temerinskoj ulici u Novom Sadu. Sa površinom od 68 m2, ovaj stan nudi udoban prostor za vas i vašu porodicu. Kvalitet gradnje ove zgrade je izuzetan, pružajući vam sigurnost i dugoročnu vrednost. Lokacija je izvanredna, udaljena samo desetak minuta hoda od centra grada, što vam omogućava laku i brzu vezu sa svim gradskim sadržajima", kažu u NS-Group nekretnine
 
 
Grejanje je daljinsko, na gas, što će vam doneti niže troškove. 
 
"U ovoj kvadraturi, stan je veoma dobro projektovan i iskorišćen, nalazi se na trećem spratu zgrade koja poseduje lift. Trosoban raspored pruža vam dovoljno prostora za udoban život, prodaje se namešten kao na slikama. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u suterenu", dodaju u NS-Group nekretnine.
Sve ovo dolazi sa cenom od 198.400 evra.
 
 
Za više fotografija i informacija o stanu posetite sajt NS-Group nekretnine ili kontaktirajte direktno agenta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti