U subotu počinje nova faza radova na Bulevaru oslobođenja: Ukidaju se GSP stajališta kod Ž. stanice

Nova faza radova na rekonstrukciji kolovoza na Bulevaru oslobođenja počinje u subotu, 29. jula i obuhvata deonicu od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra I.
U subotu počinje nova faza radova na Bulevaru oslobođenja: Ukidaju se GSP stajališta kod Ž. stanice
Foto: 021.rs

Zbog ovih radova, autobusi GSP za linije 7A, 10, 14 i 15 privremeno neće stajati na autobuskoj stanici na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, kod pekare "Klas".

Ovo stajalište će biti ukinuto od subote, 29. jula do petka, 4. avgusta.

Prema privremenim uslovima, linija 1 će na izmenjenoj trasi koristiti naredno stajalište na Bulevaru oslobođenja, kod Lutrije.
 
Linije 3A, 4, 5N, 19, 21 i 30 će kao polazno stajalište koristiti stanicu na uglu Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja, preko puta Hotela "Novi Sad".
 
Skretanje sa Bulevara oslobođenja levo, na Bulevar kralja Petra I, biće dozvoljeno jedino autobusima GSP.

U prethodnoj fazi rekonstrukcije kolovoza na Bulevaru oslobođenja radilo se kod Mosta slobode i u tunelu.

  • Doklevise

    28.07.2023 18:00
    Dobro je botovi, za razliku od vas ja koristim oči i napisao sam ono što sam video, od 12:05 do 12:35 odprilike... ako imate kamere u sedištu botovanja slobodno premotajte pa pogledajte da li je iko bio od tunela do Bulevara.
  • E sad

    28.07.2023 15:51
    Za pametnog
    Kako vidim radi se i u jovana subotica i to popodne jel opet primaju platu u kladionicama imao si druze dr most iz kamenice pa si mogao dugom ako zuris a pre nego ato lupis proveri da li je danas asfaltiran tunel i kod nisa pa onda pisi zavukli se u tunel da asfaltiraju da to ne vidis vidis samo da si TI U GUZVI LJUDI KOJI RADE PO 12 H NISU U GUvi ajde bre bezobrazluk
  • E sad

    28.07.2023 15:47
    Laz
    Radi se ne lazi kako se necradi kad je danas asfaltirano sve bili au u tunelu a pre podne je uradjeni kod naftagasa jel imas oci druze a ima i kamere i ne zamajavaj narod il izadji s tim ljudima na plus 40 pa radi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.