Upozorenje RHMZ za Vojvodinu: Danas se očekuju vremenske nepogode, pljuskovi i grmljavina

Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje za nedelju na vremenske nepogode.
Upozorenje RHMZ za Vojvodinu: Danas se očekuju vremenske nepogode, pljuskovi i grmljavina
Foto: 021.rs
Pljuskovi i grmljavina koji se u nedelju pre podne očekuju na severu Vojvodine, a od popodneva i u ostalim krajevima, lokalno će biti praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom, ističe se u saopštenju.
Veća količina padavina (20 do 40 mm, lokalno i više) prognozira se u toku večeri, pre svega u zapadnoj Srbiji, a zatim i u regionu Šumadije, Pomoravlja i oblasti oko Zapadne Morave, sa tendencijom premeštanja padavinske zone u prvom delu noći dalje na istok i jugoistok.

U Novom Sadu će biti 31 stepen, uz pljusak i grmljavinu.

Najniža temperatura biće 18 stepeni.

  • Salajka

    31.07.2023 08:58
    Botovi
    Da li ovi botovi imaju svest i savest, da li je moguće da prodaju dušu za par eura? Toliko lupaju minuse, a nisu svesni da sve to rade na štetu naroda!A sve srbi, religiozni, a boga se ne boje!!!! Poražavajuće!!
  • Opet

    30.07.2023 15:12
    Nema struje
    Sad I najmanja kisa kad padne nestane struje, evo mali pljusak bez vetra I odmah struja nestala I voda
  • NSvetlana

    30.07.2023 08:58
    Kiša?
    Sada će ceo grad biti veeeeliko jezero! Lišća, granja na sve strane. Ulice nikad prljavije, pa sad kad padne kiša i zacepi sve slivnike po gradu...spremite gumene čizme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti