IKEA Studio za planiranje otvoren u Novom Sadu: Lako do inspiracije i rešenja za uređenje doma

Kada je pravo vreme za uređivanje doma? I da li takvo vreme zapravo postoji?
Tokom letnjeg perioda mnogi od nas razmišljaju o letnjim destinacijama koje nas čekaju da ih posetimo. Željno iščekujemo da se opustimo u idiličnim oazama i nađemo mir koji nam je prekopotreban. 
 
Međutim – šta ako za pronalaženje osećanja mira i opuštenosti nije neophodno prevaliti nikakav put?

Kompanija IKEA ima jasnu viziju da stvori bolju svakodnevicu za što veći broj ljudi. I ne postoji mesto u kojem bi trebalo bolje da se osećamo, nego u svom domu. S ovim na umu, IKEA kontinuirano radi na tome da se približi svojim kupcima i omogući im da od svojih domova stvore prostore planirane baš po njihovoj meri.

Mnogo je ideja koje možemo da vidimo na internetu, u časopisima i da kroz te fotografije zamišljamo da naš dom baš tako izgleda. Osim same želje ponekad je potrebna i pomoć eksperata kako bi pored lepog izgleda, sve bilo i praktično urađeno. 
 
Sve to daje posebnu draž kada su mogućnosti blizu nas. Zato je sada IKEA sprema da sa zadovoljstvom dočeka sve Novosađane, ali i kupce iz cele Vojvodine. 
 
 
Ono što će mnoge obradovati jeste da je IKEA otvorila Studio za planiranje u kojem mogu da, uz pomoć IKEA stručnjaka besplatno isplaniraju svoj savršen prostor. Prostire se na gotovo 300 kvadratnih metara i nalazi se u tržnom centru Promenada, na adresi Bulevar oslobođenja 119, u Novom Sadu.
 
Kada ulažete u dom znate koliko su važne inspiracija, ideje i pomoć pri uređenju, zato od sada, u novootvorenom IKEA Studiju za planiranje dostupna je stručna podrška tokom celog procesa planiranja i kupovine modularnih rešenja za sve prostorije u domu. 
Police, komode i ostali nameštaj jestu struktura doma, ali ono što im daje toplinu jesu aksesoari, a u Studiju ćete imati mogućnost da odmah kupite do 100 izloženih aksesoara ili da na licu mesta poručite željene proizvode.  
 
Vojvođani sada na lak način mogu da uživaju u celom IKEA asortimanu koji je dostupan na srpskom tržištu. Više od 9.000 proizvoda biće na raspolaganju za naručivanje i u novosadskom IKEA Studiju za planiranje. 
 
Radno vreme Studija je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22 h. Konsultantske usluge u IKEA Studiju za planiranje se ne naplaćuju, a termini se zakazuju preko linka: https://www.ikea.com/rs/sr/stores/studio-za-planiranje/

Teme

ikea

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti