Od sutra nove izmene u saobraćaju na Bulevaru oslobođenja: Radovi se sele u levu traku

Radovi na popravci kolovoza u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, od Jevrejske ulice do ulice Pavla Papa sa raskrsnicom, biće završeni danas.
Od sutra nove izmene u saobraćaju na Bulevaru oslobođenja: Radovi se sele u levu traku
Foto: Grad Novi Sad

Kako najavljuju iz Gradske kuće, od sutra će ova deonica biti prohodna za saobraćaj, a na snagu stupaju nove izmene.

Naime, od četvrtka, 10. avgusta, na snazi će biti privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru oslobođenja u tri faze.

Prva faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, od Futoške ulice do Ulice Novosadskog sajma. 
 
Druga faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, u delu od Ulice Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I.
 
Treća faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u delu raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Novosadskog sajma. 
 
Privremena izmena režima saobraćaja u okviru prve faze važi od četvrtka, 10. avgusta, u okviru druge faze od petka, 11. avgusta, a u okviru treće faze od nedelje, 13. avgusta. 
 
Planirani rok završetka radova za sve tri faze je 22. avgust.

Za vreme izvođenja radova u jednoj kolovoznoj traci, saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj traci, sa ograničenjem brzine na 30 km/h.

  • Марица

    09.08.2023 15:37
    Ови како раде и они како возе могли су укинути сва стајалишта довољно је једно на улазу и једно на излазу из Ујвидек

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti