FOTO: Stanovnici Podbare sa brojnim problemima, rešavaju se nakon pitanja 021

Građani koji žive u ulici Marka Miljanova, u širem centru grada, već neko vreme suočavaju se sa brojnim problemima, a posle obraćanja 021.rs nadležnima počinju da se rešavaju.
FOTO: Stanovnici Podbare sa brojnim problemima, rešavaju se nakon pitanja 021
Foto: 021.rs
Novosađanka koja živi u ovoj ulici za 021.rs navodi da je jedan od većih problema smrad koji dolazi iz napuštenog objekta na početku Marka Miljanova.
"Ovaj objekat je odavno napušten, te su se tu uselili neki ljudi koji ga bukvalno pretovaraju smećem. Sve to izuzetno smrdi, pogotovo u ovom letnjem periodu", rekla je ona.
Iz Gradske uprave za inspekcijske poslove za 021.rs navode da je komunalna inspekcija započela postupak u cilju rešavanja ovog problema.
 
"Komunalna inspekcija je pokrenula ovaj postupak kako bi se utvrdile sve činjenične okolnosti koje se odnose na pomenutu problematiku, te će lokacija biti sanirana u najkraćem vremenskom roku", navode.
 
  
 
Nedaleko od ovog mesta, građani ulice suočili su se i sa problemom sa investitorom koji je gradio stambenu zgradu. Bio je zauzet deo parkinga i trotoara. Redakcija je uputila pitanja nadležnima, ali odgovor nije stigao. Uprkos tome, nakon postavljenih pitanja, zauzeta površina je oslobođena. 
  • Salajčan

    17.08.2023 13:34
    Al vera
    Podbarčani su pronašli kako da se izbore sa problemima ,i fala bogu dobro im ide,al zato na Salajki niko ni prstom da mrdne da se nešto uradi i uredi. Saobraćajna policija nevidi ni jedan od mnogih problema koji su im malte ne ispred nosa i samo čekaju gde nekog da kazne za " sitnicu" a krupne probleme valjda čekaju da neko nastrada pa će možda onda rešavati. Posle nevremena u julu ulice pojedine su i dalje ko iz horor filmova,a zelenilo je pustilo travu i korov da možemo po ulicama da igramo žmurke sa decom. Kao da nikog ništa od odgovornih ne interesuje Salajka i njeni građani
  • Jug Bogdana

    17.08.2023 13:00
    Uredjenje
    Sta se desava sa ulicama Patrijarha Carnojevica i Jug Bogdana, ostadosmo zaboravljeni i izopsteni od bilo kakvog uredjenja trotoara i kolovoza, majke sa kolicima dozivljavaju stresove zbog (ne) infrastrukture u ove dve ulice, kao slepo crevo, a na 10 minuta peske od centra grada.
  • Venizelosova 16-20

    17.08.2023 11:47
    Parking
    Molimo vas dve godine da asfaltirate parking u venizelosovoj 16-20..i nista..Stvara se blato,nasuli ste neki mrvljeni asfalt koji se ponovo rasuo i opet smo na starom..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti