Nastavlja se izgradnja saobraćajnica, staza i parkinga na Jugovićevu

U toku je druga faza radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u naselju Jugovićevo, u stambenim blokovima E i F, saopšteno je iz gradske uprave.
Nastavlja se izgradnja saobraćajnica, staza i parkinga na Jugovićevu
Foto: Grad Novi Sad
Radi se na izgradnji kolovoza, parkinga, pešačkih površina i javnog osvetljenja.
Kako se navodi, u prethodnoj fazi na ovoj lokaciji izgrađena je kanalizaciona i vodovodna mreža, javno osvetljenje i saobraćajne površine, a završetkom izgradnje zgrada stvorili su se uslovi za dalje uređenje javnih površina u tom naselju.
Pored pristupne saobraćajnice i uređenih pešačkih staza, od velikog značaja jeste i izgradnja 71 parking mesta, a prostor će biti osvetljen sa četiri nova stuba javne rasvete.
 
Za to je izdvojeno 52.443.495 dinara (sa PDV-om), a završetak se očekuje tokom oktobra.
  • Aleksandar

    22.08.2023 08:36
    Deca
    Ponovo postavljam pitanje nadležnima šta je sa površinom zmeđu blokova A i valjda B gde bi trebalo iscrtati terene i dovršiti nameni površinu a ne da ovako stoji omalana u plavo ko livada za ,,Milku,,aman iscrtajte ta igrališta za košarku,mali fudbal,ili odbojku,za sportove koji su uvek aktuelni a ne neke gluposti tipa ,,Ne ljuti se čoveče ITD.Dođite u kasnim popodnevnim satima i vidite čime se deca bave(igraju).
  • Janko

    21.08.2023 22:41
    Bus
    Šta je sa autobuskom linijom?Šta je sa atletskom dvoranom?
  • Zr

    21.08.2023 16:25
    Parking
    71 parking mesto za novih 200 stanova i 40+ lokala u vec deficitarnoj oblasti sa parking mestima....ma bravooo. Čega se pametan stidi...budale se hvale...Bas pohvalne ideje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti