Zbog prekida telefonskog saobraćaja: Ne radi Kol centar Doma zdravlja "Novi Sad"

Sve telefonske linije Doma zdravlja "Novi Sad", što znači IP telefona i Kol centra, u prekidu su.
Zbog prekida telefonskog saobraćaja: Ne radi Kol centar Doma zdravlja "Novi Sad"
Foto: 021.rs
Kako je saopštio Dom zdravlja, do prekida telefonskog saobraćaja došlo je van te ustanove.
"Svih 150 pristupnih telefonskih linija je u prekidu i spoljašnji telekomunikacioni saobraćaj ne funkcioniše. S tim u vezi, Kol-centar i svi IP telefoni su nedostupni za korisnike van naše ustanove", kažu u Domu zdravlja.
Dodaju da je poslata prijava operatoru "Telekom Srbija" za urgentno rešavanje problema i očekuju da će se uskoro uspostaviti redovan telefonski saobraćaj.
  • G pen

    22.08.2023 22:09
    NS, zato sto iskustvo uci.
  • NS

    22.08.2023 15:01
    Ne znam zašto uvek negativni komentari. Zvala oko 12h i dobila operatera izuzetno ljubaznu ženu a ja totalno nespremna jer mi je ponuđen ginekološki pregled za sutra ujutru.Na moj odgovor da ne mogu kaže mi da biram kad mogu...onda stroljivo čeka da uzmem zdr.knjižicu... Ostala sam bez teksta,u pozitivnom...Ovo nije prvi put da ovako prođem
  • Xy

    22.08.2023 14:24
    Hahahaha
    A do sada su se kao pa javljali..........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.