Vikendi pod vedrim nebom na krovu Promenade: "Novi fosili" i Sergej Ćetković stižu u Novi Sad

Provod na krovu Promenade ne završava se uskoro - pred vama su dva dugoočekivana gostovanja koja će oduševiti i mlađe, ali i one koji se sećaju dobrih, starih vremena.

"Dobra stara vremena" u Novi Sad u subotu, 2. septembra donose Novi fosili, legendarni jugoslovenski sastav koji vole sve generacije. Emotivni doživljaj samo nedelju dana kasnije, u subotu 9. septembra dopunjuje jedan od najboljih vokala sa ovih prostora - šarmantni Podgoričanin Sergej Ćetković.

Ni posle 50 godina, Novi fosili nisu izgubili svoju čar i okupljaju ljude oko svojih vanvremenskih hitova. Zagrebački bend osnovan je 1969. godine i od tada osvaja region i šire područje koje voli njihov pop zvuk, a naročito energiju sjajne Sanje Doležal.

Tog 2. septembra čućete apsolutno najbolje iz bogate diskografije Novih fosila - "Za dobra stara vremena", "Šuti moj dječače plavi", "Dobre djevojke", "Ja sam za ples", "Plava košulja"...
 
Obezbedite svoje mesto na Promenada Open Air doživljaju već sada i strpljivo sačekajte događaj o kojem će mnogi pričati. Karte po vašoj želji su dostupne OVDE.
 
Harizmatični Sergej Ćetković upravo je turneji, a novosadska publika će ga dočekati 9. septembra pod vedrim, otvorenim nebom.
 
Od proboja na muzičkoj sceni, brojnih regionalnih priznanja i uspešnih albuma, Sergej je nastavio da pravi hitove i "hrani" svojim emocijama. "Pola moga svijeta", "Da l' me oči varaju", "Kad bi htjela ti", "Postojim i ja" pamte iskusniji poznavaoci, dok će večni fanovi i novije generacije imati priliku da čuju novije pesme sa poslednjeg albuma "Daj šta daš".
Uverite se zašto je ovaj poznati džentlmen glasom i stasom osvojio srca mnogih slušateljki i slušalaca - karte kupite OVDE.
 
Vidimo se na velikom, otvorenom prostoru za zabavu na krovu TC Promenada i u septembru - jer leto nije gotovo.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti