Obratite pažnju: Gotovi radovi na delu Bulevara oslobođenja, od danas izmene u levoj traci

Obeležavanjem horizontalne signalizacije juče je završena popravka desne kolovozne trake Bulevara oslobođenja, od Bulevara kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića, a danas počinju na levoj.
Obratite pažnju: Gotovi radovi na delu Bulevara oslobođenja, od danas izmene u levoj traci
Foto: Grad Novi Sad
Danas će u ranim jutarnjim časovima biti uspostavljen redovan saobraćaj u desnoj, a ujedno se radovi premeštaju u suprotnu traku.
Od srede, 23. avgusta, radovi će započeti na levoj traci raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, koja će biti slepa iz pravca Rumenačke ulice.
Sa Bulevara oslobođenja biće moguće skretanje desno ka Kisačkoj ulici, kao i skretanje levo sa Bulevara Jaše Tomića na Bulevar oslobođenja.
 
Za autobuski prevoz će preko potkovice biti omogućen pristup Međumesnoj autobuskoj stanici. OVDE pogledajte detaljne izmene koje uvodi GSP na više linija.
 
Privremena izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji važiće do ponedeljka, 28. avgusta.
 
Iz Gradske kuće apeluju na vozače da imaju strpljenja i da, dok traju radovi, koriste alternativne pravce.
  • @vlada

    22.08.2023 21:46
    Na nedavno renoviranom kolovozu raskrsnica J. Tomića i bul oslobođenja kod hotela Novi Sad pojavili se kolotrazi. Radio pu invest.
  • Nikola

    22.08.2023 20:35
    Drže grad u opsadnom stanju celo leto! Zatvorite jednu traku celog bulevara Oslobođenja, uradite ga, pa zatvorite drugu stranu pa je uradi celu i završite priču! Otvaraj, zatvaraj, otvaraj zatvaraj, svaki put kad krenem ne znam gde mogu, a gde ne mogu da prođem. Uz to vožnja ko po šinskim pragovima, spajanja asfalta na svakih 50 metara.
  • @Vlada

    22.08.2023 19:49
    A da je i cena radova bila realna, mogli su za te novce sve ulice u gradu renovirati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti