Pokrajinska vlada daje više od 420 miliona za opremu za Institut za onkologiju u Sremskoj Kamenici

Pokrajinska vlada izdvojila je 421 milion dinara za nabavku linearnog akceleratora i drugu medicinsku i nemedicinsku opremu za Institut za onkologiju u Sremskoj Kamenici.
Pokrajinska vlada daje više od 420 miliona za opremu za Institut za onkologiju u Sremskoj Kamenici
Foto: 021.rs

Vlada Vojvodine takođe je donela rešenje za dodelu sredstava Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu. Ovoj bolnici biće dodeljeno osam miliona dinara za toplovodni blok kotao.

Takođe, na današnjoj sednici odlučeno je da se dodele dodatna sredstva za rekonstrukciju glavne ulice u Beloj Crkvi. Reč je o projektu vrednom 633 miliona dinara.

Projektom je obuhvaćena rekonstrukcija kolovoza, parking mesta, pešačkih staza, radovi na odvodnjavanju atmosferskih voda, rekonstrukciji hidrotehničke instalacije, javne rasvete, saobraćajne signalizacije i pejzažnog uređenja.
 
Na sednici je zaključeno da radovi u Beloj Crkvi moraju početi do kraja godine nakon što se okončaju sve procedure predviđene zakonom.
  • Mali Čević

    24.08.2023 14:50
    Propo
    Kakvi linearni akceleratori, kakve crne bolnice, ne treba nama to, nama trebaju Nacionalni stadioni, obični stadioni, po UEFA standardima stadioni.
    Komentar je sarkastičan, da ne bude zabune!
    Gotov je.
  • A ja

    23.08.2023 21:05
    Naivan
    Mislio...10%...ccccccc...
  • Djole

    23.08.2023 20:20
    Pitanje
    Radili su krov u kamenici uzeli debwli procenat i eno sve prokislo sobe prokisnjavaju ne smeju zaposleni da pisnu o tome. Katastrofa sve prokislo. A debele pare date

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti