Novosadska poreska u septembru organizuje Dane otvorenih vrata za Novosađane: Dođite i pitajte

Novosadska poreska uprava će u septembru organizovati Dane otvorenih vrata.
Novosadska poreska u septembru organizuje Dane otvorenih vrata za Novosađane: Dođite i pitajte
Foto: 021.rs
Kako su najavili iz ove gradske uprave, cilj je unapređenje rada kao servisa u službi građana.
"Uvođenjem nove aktivnosti sugrađanima će biti omogućeno da od strane najiskusnijih poreskih inspektora, svake subote od 10 do 18 časova u okviru Info pulta Gradske poreske uprave u TC 'Promenada' nivo -1, dobiju odgovore na sva pitanja i smernice u cilju otklanjanja svih nedoumica u vezi sa porezom na imovinu fizičkih lica", kažu u poreskoj upravi.
Dodaju da, kao i do sada, nastavljaju sa implementacijom novih rešenja u svom radu, sa ciljem poboljšanja i unapređivanja kvaliteta usluga koje pruža.
  • Biljana

    02.09.2023 09:26
    Š.
    Dolazim iako sa od jula 2023.u konuaktu sa Poreskom upravomkada sam se bez obavezne Opomene pred utuženje našla na sudu. Nije mi rečeno zbog čega sam pozvana u Sud, gde sam saznala da dugujem porez na kupoprodajni nekretnine iz 2017.Porez plaćen, ne bi mogla da se nekretnina uknjiži. Dobijam Opomenu da nisam, predala Obrazac PPI-4,koji se ne predaje u slučaju prometa nekretnina. Neće da mi kažu, ime i prezime lica iz Poreske uprave, koje me je dovelo na besmisleni sud.
  • Žvaka

    01.09.2023 21:29
    Implementacija novih rešenja sa ciljem poboljšanja i unapređenja kvaliteta usluga
  • Nebojša

    01.09.2023 00:10
    A zabole ih ...
    A zabole ih da rade svoj posao i da pitaju za poreklo imobine, pa onda ove sto rade na crno trgovinu i usluge, koji iaju magacine po milione evra nelegalne robe, BRIGA NJIH.
    A sta kazu kako je normalno u Novom Sadu imati MESECNU PLATU OD 570.000 EVRA....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti