FOTO: Sportska hala u Futogu mesecima zatvorena, vlast ćuti o tome kada će proraditi

Još uvek nije poznato kada će proraditi sportska hala u Futogu koja je zatvorena još od aprila.
FOTO: Sportska hala u Futogu mesecima zatvorena, vlast ćuti o tome kada će proraditi
Foto: 021.rs
Gradska vlast ne odgovara na pitanja 021.rs u vezi sa halom, zbog čega glasine o oštećenjima na objektu do danas ostaju nepotvrđene.
Ono što je sigurno jeste da je Uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove u junu imala tender kojim je tražila izradu analize stanja konstrukcije sportske hale u Futogu. Za ovaj posao izdvojen je 1,1 milion dinara.
 
Posao je dobio Fakultet tehničkih nauka, a za analizu stanja ima četiri meseca.
 
Hala je zatvorena prvih dana aprila kada je, kako je tada saopšteno Futožanima, došlo do kvara na kanalizaciji.
 
Tada su se javili navodi da je usled sleganja objekta, zbog gradnje bazena pored, došlo do pucanja kanalizacionih cevi i drugih oštećenja, kao što su naprsline pločica i zidova u svlačionicama.
 
 
Da problemi sa kanalizacijom i dalje postoje govori to što i sada na vratima hale stoji obaveštenje da je objekat zatvoren zbog havarije na kanalizacionoj mreži, te da su radovi u toku. 
 
Reporteri portala 021.rs na licu mesta nisu primetili radnike da ulaze ili izlaze iz hale, i čini se da je tu samo portir. Od građevinaca, jedini vidljivi bili su oni koji su angažovani na gradnji obližnjeg zatvorenog bazena.
Sportska dešavanja se ne organizuju u hali otkad je prestala sa radom, a ni ekipa Hitne pomoći, koja je imala svoj punkt prostorijama hale, nije se vratila u objekat. 
 
Prema rečima meštana, priča se i da su popravke u hali stale dok se ne sagradi bazen. 
  • Mala sirena

    27.10.2023 22:01
    Izbori
    Hala će biti otvorena pre izbora.
  • Fića

    14.10.2023 08:36
    Futog
    A, šta će to Futožanima...?!
    Oni uredno daju glas skoro največim štetočinama koji zavladaše ostacima Srbije, pojedinci iskukaju nešto subvencija, čak ubede i druge da daju glas štetočinama, a posle će da bude "Prevarili su nas i zaveli, ovako jadne i bedne".
    Eh, da hoče svi političari da nam se skinu sa grbače...!
  • Логичар

    04.09.2023 23:00
    Тужно је што има више минуса него плусева у коментарима, али је зато и реално да нити хала ради, нити ће радити.

    Него има један коментар који фору главног барона и цара телевизије покушава да копира, па као што главни скреће тему преко владавине његове браће жутих, тако и овај мученик каже "радикали су ту били на власти", уз тоталну амнезију да су из тих подметнутих "радикала" српском народу, управо и испливали ови што напредују док се ми радикално срозавамо и као држава и као друштво.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.