Vozači, od sutra velika izmena: Zatvara se deo Bulevara Mihajla Pupina

Deo Bulevara Mihajla Pupina biće zatvoren od sutra, 5. septembra zbog održavanja koncerta klasične muzike "Korzo".
Vozači, od sutra velika izmena: Zatvara se deo Bulevara Mihajla Pupina
Foto: 021.rs
Režim saobraćaja biće izmenjen u delu bulevara, od Ulice Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Pionirskom i Jovana Đorđevića, a to će početi da važi sutra, 5. septembra u 7 časova i trajaće sve do subote, 9. septembra u 18 časova. 
Biće zabranjeni i parkiranje i saobraćaj na režijskoj saobraćajnici na Bulevaru Mihajla Pupina, od Pionirske ulice prema ulici Ignjata Pavlasa. 
Sam koncert će biti u četvrtak od 20.23 časa, a organizuje ga u okviru Kaleidoskopa kulture Fondacija "Novi Sad - Evropska prestonica kulture".
 
Takođe, biće zabranjeni saobraćaj i parkiranje na blokovkoj saobraćajnici na Bulevaru despota Stefana, koja se nalazi između studenskog doma "Živojin Ćulum" i zgrade Kreativnog distrikta. Ova privremena izmena važiće od 7. septembra u 12 časova do 11. septembra.
 
Za vreme manifestacije na Bulevaru Mihajla Pupina, privremeno se menjaju trase autobuskih linija, o čemu detaljnije OVDE.
  • Goran

    05.09.2023 14:46
    BMP
    Ovo je samo jos jedan dokaz koliko nadlezne boli ...za nas...zatvoriti ovakvu saobracajnicu zbog koncerta ???
    Nemam reči...saobraćaj je preusmeren kroz male uličice, ljudi kasne na posao...stvara se nervoza...sramota sramota...da bi neko opravdao svoju stolicu i oprao naše pare...gospodo...možete to i na drugi način...
  • Postena

    05.09.2023 11:49
    Bulevar M Pupina
    Bulevar M Pupina treba zauvek zatvoriti za saobracaj,bar od ulice Zarka Zrenjanina pa do ulice Jovana bucno je uzasno za stanare ,prljavo ,izduvni gasovi vozila koja stoje neugasena itd.Tu je bivsi korzo,Carigrad,simboli lepog starog Novog sada, pa vratite mu malo taj smek.
  • Zolff

    05.09.2023 06:28
    Korzo
    To bi moglo i u dunavskom parku da se održava, i svi zadovoljni. Nema obustave saobraćaja, a i lepše je nego na sred raskrsnice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.