FOTO: Deo Bulevara Mihajla Pupina zatvoren do subote zbog koncerta klasične muzike

Deo Bulevara Mihajla Pupina zatvoren je od danas, 5. septembra, a saobraćaj će ovim delom biti onemogućen do subote, 9. septembra, u 18 časova.
FOTO: Deo Bulevara Mihajla Pupina zatvoren do subote zbog koncerta klasične muzike
Foto: 021.rs

Zabrana saobraćaja počela je jutros u 7 časova.

Zbog održavanja koncerta klasične muzike u okviru Kaleidoskopa kulture Fondacija "Novi Sad - Evropska prestonica kulture", režim saobraćaja je izmenjen od Ulice Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Pionirskom i Jovana Đorđevića, a biće zabranjeni parkiranje i saobraćaj na režijskoj saobraćajnici na Bulevaru Mihajla Pupina, od Pionirske ulice prema ulici Ignjata Pavlas. 
 
Za vreme manifestacije privremeno su izmenjene i trase autobuskih linija.
 
Opširnije OVDE.
 
  • Zagor

    06.09.2023 07:41
    Bina je blizu banovine tako i da kabinet prijetsednika moze slusati ove svetske baje malle knindze jos da spomenu Crnu goru sreci nema kraja!!!!
  • Milutin

    05.09.2023 21:49
    Možete organizovati i ljudima po dnevnom boravku . Džabe. Godinama ih punite farmom. Ne prima se više.
  • Damir021

    05.09.2023 14:08
    a da organizujete to na nekom drugom mestu,npr plato kod spensa,trg republike,trg slobode ima mesta po gradu... ali ne daj da blokiramo ulicu jer samo tako možda neko i dođe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.