Novosađani, nove izmene od ponedeljka: Zabrana saobraćaja u delu Petrovaradina

Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, biće izmenjen od ponedeljka, 11. septembra i trajaće do 11. novembra.
Novosađani, nove izmene od ponedeljka: Zabrana saobraćaja u delu Petrovaradina
Foto: 021.rs
Zbog obnove mosta biće zabranjen saobraćaj u zoni radova.
Kako navode iz gradske uprave, saobraćaj će se iz pravca Novog Sada preusmeravati na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima.
 
Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog.
 
Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije.
 
Izmena trase autobusa GSP-a
 
Za vreme radova autobusi GSP-a će pormeniti trase kretanja na sledeći način:  
 
Linije 3 i 9
 
Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Preradovićeve i Račkog saobraćaju desno u ulicu Račkog do raskrsnice sa ulicom Vuka Isakoviča, zatim skreću levo u ulicu Vuka Isakoviča, zatim desno u Preradovićevu ulicu i saobraćaju do okretnice linija 3 i 9.
 
Smer iz Petrovaradina: Od okretnice nastavljaju pravo u Krajišku ulicu do raskrsnice sa Ulicom Tome Maretića, desno Krajiškom ulicom do raskrsnice sa Bukovačkim putem, zatim skreću desno na Bukovački put, zatim desno u ulicu Račkog, pravo do raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog gde skreću levo u Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.
Linije 60, 61, 62, 63
 
Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog saobraćaju desno u ulicu Račkog do raskrsnice sa ulicom Vuka Isakoviča, zatim skreću levo u ulicu Vuka Isakoviča, zatim desno u Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.
 
Smer prema Novom Sadu: U Preradovićevoj ulici kod okretnice linija 3 i 9 skreću levo pre okretnice i saobraćaju kroz Krajišku ulicu do raskrsnice sa ulicom Tome Maretića, skreću desno ulicom Krajiškom do raskrsnice sa Bukovačkim putem, zatim skreću desno na Bukovački put, zatim desno u ulicu Račkog i saobraćaju do raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog gde skreću levo u ulicu Preradovićevu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.
 
Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni radova.
  • Aleksa

    12.09.2023 22:11
    Ukrštaju saobraćajne tokove i uvode u Vuka Isakovića u kontra smeru od normalnog.....jao, majko moja mila glupava!
  • Anci

    12.09.2023 14:58
    Pa kako stici na vreme
    Imam zakazano u bolnici na Miseluku snimanje abdomena (ultrazvuk)25.09 u 09h i razmisljam kad krenuti iz Cara Dušana iz Novog Sada?Zvala Informacije autobuske niko nema pojma ni koji autobus ide do bolnice niti da li staje neki kod te bolnice ! Sacuvaj Boze u kom gradu zivim i ko je sve na radnom mestu a nema pojma o svom poslu pa kako gradjani da funkcionišu u ovom ludilu!
  • Trtmrt

    07.09.2023 12:09
    I onda ako bude sudara i sličnih nezgoda stići na odredište nikad. Biće gužve i nervoze. I zašto radovi baš sad? U letnjem periodu nije toliko opterećenje saobraćajem. Iz Sremskih Karlovaca sam i blokiraju nam izlaze sa radovima na obe strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti