FOTO: Superznalac - 30 odsto popusta u novosadskoj školi u kojoj deca postaju matematički geniji

Superznalac - jedinstvena škola učenja matematičko-logičkih veština kroz zabavu i igru, otvorila je svoja vrata i u Novom Sadu.
Šta je Superznalac?
 
Superznalac je specijalan program koji omogućava mališanima da ono što je često bauk - matematiku, usvoje lako i brzo kroz zabavu i igru. Ova škola kombinuje mentalnu aritmetiku sa metodama brzog pamćenja, sklapanja Rubikove kocke, rešavanja sudoku ukrštenica i druge matematičko-logičkr stimulativne aktivnosti kako bi deci što više približila harmoniju brojeva i naučila ih da logički razmišljaju i povezuju pojmove. 
U pitanju je franšiza prisutna u više od 10 zemalja sveta na tri kontinenta koja se do sada pokazala kao izuzetno efikasna u razvoju veštine logičkog razmišljanja najmlađih. Sama činjenica da je u pitanju franšiza garant je kvaliteta i uspešnosti programa koji primenjuje Superznalac.
 
  
Ovaj program namenjen je deci uzrasta do 12 godina. Nikakve posebne veštine nisu potrebne, samo ono što svako dete već ima u sebi, a to su radoznalost i volja za igrom i druženjem. 
 
Nastava se odvija u prijatnom, otvorenom i neformalnom ambijentu škole Superznalac, a časove drže pedagoški stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Mališani jednom nedeljno, na dvočasu, kroz druženje, interakciju i animaciju usvajaju veštine koje će im biti korisne ne samo tokom školovanja, već kroz ceo život. Uz specijalno dizajniran kurikulum dodatno će razviti kognitivne sposobnosti, poboljšati pamćenje i koncentraciju.
 
 
Dostupna su dva programa:
 
- Mali znalac - namenjen je deci uzrasta od tri i po do šest godina i kroz njega ona uče brojeve i kako da se zainteresuju za svet matematike. 
 
- Superznalac mentalna aritmetika - kreiran je za decu uzrasta od šest do 12 godina i uči ih kako da brzo i tačno , bez pomoći digitrona i papira, računaju u svojim mislima. Ovaj program je posebno dobar u poboljšanju pamćenja i koncentracije.
 
Gde se Superznalac nalazi?
 
Škola Superznalac čeka vas u Radničkoj 16. U pitanju je idealna lokacija, jer su u blizini Spens, tržni centar Promenada, fakulteti, kej i centar Novog Sada, pa dok časovi traju, možete obaviti sve svoje obaveze ili se opustiti. 
 
 
Takođe, u blizini škole je veliki parking, što znači da ne morate brinuti gde ćete ostaviti svoje vozilo.
 
Šta Superznalac još nudi?
 
Škola Superznalac omogućila je stalan popust od 30 odsto tokom cele godine. To znači da svakog meseca dok vaše dete pohađa nastavu dobijate popust od 30 odsto na punu cenu.
 
 
Pored toga, vašem mališanu je dostupna i veb aplikacija koja će mu omogućiti da vežba i da se takmiči sa drugim polaznicima ovog kursa širom sveta. Na taj način ne samo da će razvijati matematičko-logične, već i socijalne veštine.
Upis u školu Superznalac je u toku. Kako biste se i sami uverili zašto je Superznalac pravo mesto za vašeg mališana, možete zakazati besplatan probni čas OVDE.
 
Više informacija o kursevima koje Superznalac nudi možete pronaći na sajtu škole, možete je zapratiti na Instagramu ili pozvati na broj telefona 064 561 09 84.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti