SSP: Na šalterima za plaćanje računa "Informatike" promotivni SNS flajeri

Novosadski odbor Stranke slobode i pravde saopštio je danas da se na šalterima za plaćanje računa u JKP "Informatika" nalaze reklamni flajeri vladajuće Srpske napredne stranke.
Predsednik Gradskog odbora SSP Vladimir Vrsajkov istakao je da su na šalterima, gde građani plaćaju "paprene račune" tom javnom preduzeću, postavljeni flajeri koji iste te građane podsećaju na "deceniju uspeha" SNS-a.
"Kada partija otme državu, onda i javna preduzeća postaju propagandni servisi - što i potvrđuje skandalozna kampanja SNS-a u JKP ‘Informatika’… Sve bi to možda bilo i komično da se ne tiče života naših sugrađana koji se danas suočavaju sa astronomskom inflacijom i veoma lošim uslovima života", rekao je Vrsajkov, saopštila je Stranka slobode i pravde.
 
On je istakao i da naprednjaci umesto da rešavaju goruće probleme u Novom Sadu, oni popravljaju raskrsnice koje nisu pokvarene, gradeći turbo-kružne tokove.
 
"U najveće naprednjačke uspehe svakako treba uvrstiti to da Novi Sad u 21. veku još uvek nema kanalizaciju u svim delovima grada, kao ni odgovarajuću kišnu kanalizaciju, pa građani strepe za svoje živote i imovinu nakon svake kiše. Fekalije se izlivaju direktno u Dunav, ukoliko pre toga ne padne kiša, pa one završavaju na našim ulicama", napominje on.
 
Predsednik novosadskog SSP-a je ocenio i kako Novi Sad "nikada nije bio prljaviji i s manje zelenila", dok se istovremeno planiraju megalomanski projekti poput "Novog Sada na vodi".
 
"Ova ‘uspešna vlast’ nije mogla da obezbedi ni besplatne udžbenike za đake… Sve ove ‘uspehe’ debelo plaćaju građani, a režim im se još i ruga jeftinim kampanjama. Odlazeća vlast izgleda pokušava da zamaže oči Novosađanima koji su, pre svih, osetili razorne efekte njihove vladavine", ocenio je Vrsajkov.
 
On je objavio fotografije reklamnih SNS flajera na šalterima Informatike.
  • Мачор

    08.09.2023 11:20
    И тако увећан рачун остаде у сенци рекламне књиге.....е моји ви!
  • Analitićni guru

    08.09.2023 10:41
    Ssp
    Radi li radi , haha oni kad pobede biće flajeri ssp , samo što ništa drugo ne umeju , neće narod za to nikad glasati !
  • Portir

    08.09.2023 10:14
    Papreni racuni informatike su bili i kada je Ds-Lsv šamarao gradsku i pokrajnsku kasu.
    Sjahao Murta, da uzjase Kurta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti