Novosađani, u sredu nova prilika da se žalite nadležnima na komunalne probleme

Sednica Komisije za predstavke i predloge održaće se u sredu, 13. septembra u Plavoj sali Skupštine Novog Sada.
Novosađani, u sredu nova prilika da se žalite nadležnima na komunalne probleme
Foto: 021.rs

Ove sednice namenjene su građanima koji žele da upute predstavku, sugestiju ili žalbu na određene komunalne probleme. 

Prijem građana zainteresovanih da iznesu problem ili predlog je u podne.

Sednica će se održati u Plavoj sali Skupštine grada, u Žarka Zrenjanina 2, ulaz 3.

  • /

    11.09.2023 15:48
    @milmar
    Napisali ste zalopojku od komentara jer vam je stajaliste pomereno bukvalno za 50 m i produzena linija busa br 1 pa sad ne mozete s kucnog praga da uskacete u bus.
    Skoro 30 god stanovnici Gornjih livada su gradjani drugog reda iako placaju poreze i komunalije. Do najblizeg bus stajalista u proseku su pesacili po 2 km i prelazili taj isti Sentandrejski put, po kisi, suncu, snegu deca - djaci pesaci, starije osobe..... 30 god Vam nije smetalo da ih gledate ?
    Bravo za Grad i JGSP sto su se KONACNO setili da i tamo zive ljudi vredni minimuma kao sto je gradski prevoz.
    Vama zelim da vezbate empatiju, jer iz Vas izbija samozivost i egoizm.
  • Џуза

    11.09.2023 14:24
    А коме радници комуналних предузећа да се жале ? на услове рада ,плате,хтз опрему ....руководећим органима - директорима,референтима заштите на раду,синдикатима проблеми радника на једно уво уђу на друго изађу а сад ће као да реше проблеме грађана
  • milmar

    11.09.2023 13:49
    molim
    021 , da istrazi , zasto je ukinuta okretnica jgsp na Klisi ,na Sentandrejskom i Zmaj.putu , gde su gradjani , penzioneri , deca, djaci prinudjeni da prelaze preko Sentandrejskog puta do stanice ! ovo je nevidjena bruka, ostavili su samo 1e da svraca na okretnicu (ide od Sole MIa) na svakih dva sata ! ispada da je najvece naselje i teritorijalno, i po broju stanovnika ostalo bez autobuskog stajalista ! umesto da uvedu vise polazaka za Klisu, GLivade , oni ukinuse okretnicu ! Sramota za direktora Jgsp ,koji je inace sa Slane Bare,sramota za odbornike u skupštini grada koji su sa ove teritorije , što su dopustili sramotu ! živim ovde 40-50 godina, ali ovako nesto nisam doziveo,ali ne cudi me kad i gore navedeni nisu se usprotivili deponiji gradskoj , bljak ! molim vas da tražite informacije od Jgsp i ponajviše gradjana Klise, da se cuje sta oni misle o ovoj ujdurmi itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti