FOTO Potpuni kolaps u Petrovaradinu: Od Sremskih Karlovaca do Novog Sada za "samo" sat i po

Deo Preradovićeve ulice, kod mosta preko Rokovog potoka u Petrovaradinu, zatvoren je za saobraćaj, što je stvorilo opšti kolaps u saobraćaju.
FOTO Potpuni kolaps u Petrovaradinu: Od Sremskih Karlovaca do Novog Sada za "samo" sat i po
Foto: 021.rs
Najintenzivnije je bilo u periodu kada građani idu na posao i đaci u školu, između 7 i 9 časova.
U smeru od Sremskih Karlovaca ka Petrovaradinu i Novom Sadu nastao je čep u saobraćaju, a vozila su se kretala izuzetno sporo.
Tako su oni građani koji su iz Sremskih Karlovaca išli busom u 7.30 časova stigli do centra Novog Sada tek oko 9 sati.
 
Reporterka 021.rs javila je da se oko 7.50 časova autobus zaustavio kod Crkve kod Tekija, a do okretnice u Petrovaradinu je došao tek oko 8.35 časova.
 
 
U tom periodu se na mapi na sajtu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije moglo videti da su se vozila kod Tekija kretala samo sedam kilometara na sat. 
 
  
 
Oko 9.40 časova na mapi stoji da se saobraćaj odvija normalno.
 
Na Gugl mapama piše da je saobraćaj izuzetno usporen u Petrovaradinu u delu okretnice, odnosno kod skretanja u Krajišku ulicu, kao i u ulici Račkog gde su sva vozila preusmerena.
Podsetimo, zbog rekonstrukcije kolovoza i mosta preko Rokovog potoka u Petrovaradinu je u ovom delu uvedena zabrana saobraćaja, a linije autobusa GSP-a izmenili su trase kretanja.

Opširnije pročitajte OVDE.
  • Gleko

    13.09.2023 21:52
    Re--ko
    Ma...Ne preterujte ljudi. Nije to tako lose kao što izgleda.
  • Danijela

    12.09.2023 22:33
    Kamioni stop
    Uklonite kamione kojima je samo mrtvim slovom na papiru zabranjeno da prolaze kroz naseljena mesta i resen problem. Voze kao maloumni, sa satro posebnim dozvolama (citaj stedi na putarini). Gaze nas ko bube, a to sto ustede na putarinama mogli bi da uplate u fond za obnovu kuca koje se zadnjih 10ak godina tresu i raspadaju zbog yeskog saobracaja.
  • Puckaroš

    12.09.2023 21:30
    Dokle više
    Sat vremena mi je trebalo jutros da prođem kroz ovaj neviđeni haos u Petrovaradinu. I tako više puta dnevno naredna dva meseca. "Stručnjaku" koji je ovo isplanirao zapaliti diplomu ako je ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti