Vozači, obratite pažnju: Počinju da rade dva semafora u Temerinskoj

Dva semafora, jedan na raskrsnici Temerinske, Jug Bogdana i Branka Radičevića, a drugi na raskrsnici Temerinske, Koste Šokice i Patrijarha Čarnojevića, danas, 21. septembra biće puštena u rad.
Vozači, obratite pažnju: Počinju da rade dva semafora u Temerinskoj
Foto: Grad Novi Sad
Ovi semafori će početi redovno da rade od 9 časova.
"Pešački prelazi na ovim raskrsnicama važili su za kritične tačke zbog čestih saobraćajnih nezgoda, te će postavljanje semafora značajno uticati na povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Postavljanjem svetlosne signalizacije na ovoj raskrsnici omogućen je bezbedan prelazak pešaka preko Temerinske ulice, kao i bezbedno uključivanje vozila iz sporednih ulica u Temerinsku ulicu", kažu u gradskoj upravi.
Novopostavljena svetlosna signalizacija ima detektorsku najavu za vozila, kao i detektorsku najavu za pešake i bicikliste, preko tastera za najavu.
  • Prolaznik

    21.09.2023 10:03
    Dejanu
    Ti bi momče trebao znati kako izgleda Temerinska ulica, dakle uska je i na silu su joj ubačene dve trake a ti bi da voziš 70? Pored toga, Podbara i Salajka se uključuje na Temerinsku i u njoj ne žive samo dokoni pešaci, to su postali kvartovi sa ozbiljnim brojem stanovnika, i tvoj bistri um bi se trebao zapitati kako vozači iz ta dva naselja da uđu u glavnu ulicu a da ne stoje ko zna koliko dugo. Koliko njihova vozila zagađuju, ekolože, daj molim te objasni nama iz prošlog veka što smo jednom nogom u grobu, kako bi ti to rešio? A, u ta tri grada što si posetio, isto se vozi 50, u centrima su isto semafori, a tim obilaznim bulevarima kojima se diviš, pandan im je bulevar Evrope, otiđi na njega pa juri koliko hoćeš, ako smeš...
  • Vladimir

    21.09.2023 09:49
    Almaska
    A semafor na uglu Almaške i Temerinske?.18god sam na Podbari a tog semafora nema ni u najavi.Na toj raskrsnici svake nedelje ima po bar dva čukanja kola ni pešacima nije nista lakse.
  • Dejan

    20.09.2023 21:42
    Ccc
    Eno vidite citajte onog prolaznika, kad takvi odu pod zemlju i dodju pravi dipl.ing saobracaja na ovakve duple dve trake ce se voziti 70km/h i nece biti semafora jer im tu mesto i nije ! Da ne pametujem,idite samo malo do Osijeka, Temisvara,Segedina i vidite kako to tamo funkcijonise. Jos kad bi sad stavili onu stanicu za merenje ppm cestica,bila bi luda kuca ! Al mi jurcamo pa treba semafor, e to je nivo pameti koji ovo podrzava !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti