Zbog Dana žalosti odložena javna rasprava o medijskim zakonima u Novom Sadu

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija saopštilo je da je zbog Dana žalosti u sredu odložena javna rasprava u Novom Sadu o Nacrtu Zakona o javnom informisanju i medijima.
Zbog Dana žalosti odložena javna rasprava o medijskim zakonima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U saopštenju se navodi da će javna rasprava i okrugli sto o medijskim zakonima umesto sutra, biti 5. oktobra u Novom Sadu.
"Pozivamo sve zainteresovane da uzmu učešće u javnoj raspravi i daju svoj doprinos u izradi medijskih zakona", navodi se u saopštenju.
Vlada Srbije je saopštila da je "na današnjoj vanrednoj sednici proglasila 27. septembar 2023. godine za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Кosovu i Metohiji" i "moli sve medije i organizatore javnih manifestacija da u sredu... svoj program prilagode Danu žalosti i na taj način odaju poštu nastradalima".
  • Pićuka

    27.09.2023 17:08
    I te javne rasprave su žalosne. Pošto vlast zna da je to sprdnja otkazali su performans.
  • Gari

    27.09.2023 09:00
    Komendija
    Najzad su vlasti priznale da "javne rasprave" ukoliko se uopste organizuju, nisu nista drugo do zabava za vlast, jer je unapred sve odredjeno!!!
  • Vesna

    26.09.2023 21:59
    Dok se na jednom kraju države gine za slobodu na Detelinari koncert,sve grmi.Nek vas je sram,ne ljudi jedni.Ovo se nikad ne bi moglo desiti u nekoj drugoj državi.Sramote jedne...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti