Sunčana sreda pred Novosađanima: Šta nas sve očekuje u danu pred nama

Lepo jesenje vreme se nastavlja u našem gradu.
Sunčana sreda pred Novosađanima: Šta nas sve očekuje u danu pred nama
Foto: 021.rs
Novi Sad diše i to je uvek dobra vest. Organizujte svoj dan kako valja i imaćete (nadamo se) vremena i za lep odmor.
U našem novom pregledu saznaćete najbitnije servisne i druge informacije iz Novog Sada.
Vreme
 
Još jedan sunčan jesenji dan je pred nama. Ujutru će biti 12°C kao najniža temperatura, dok će u najtoplijem delu dana biti 27°C.
 
Povremeno se mogu pojaviti oblaci, ali će se u kratkom roku skloniti.
 
Većini hroničnih bolesnika ovo vreme će prijati. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima, a u jutarnjim satima i astmatičarima.
 
Meteoropate mogu da osete promenjivo raspoloženje i glavobolju.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Sremske Kamenice, Futoga, Ledinaca i Čerevića u sredu neće imati struje. Podugačak spisak ovih isključenja dostupan je OVDE.
 
Ledinci u sredu neće imati vode i to celo naselje. Zbog radova Elektrodistribucije, vode neće biti od 8.30 do 13 časova.
 
Autobusi GSP-a na linijama 60, 61, 62 i 63 saobraćaju izmenjenom trasom kroz Petrovaradinsku ulicu i Ulicu patrijarha Rajačića do centra Sremskih Karlovaca. Kod česme "Četiri lava" linije se razdvajaju i autobusi saobraćaju prema svojim okretnicama.
 
Na izmenjenom delu trase u Sremskim Karlovcima koristiće se privremena stajališta u Petrovaradinskoj ulici 31 (smer iz Novog Sada) i Petrovaradinskoj ulici 9 (smer iz Sremskih Karlovaca).
 
Radovi na izgradnji vrelovodnog priključka u delu Detelinare izmenili su režim saobraćaja u ovom delu grada. Tako se povremeno zatvara deo saobraćajne trake u Ulici Veselina Masleše ispred broja 26, u blizini raskrsnice sa Hadži Ruvimovom ulicom, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30km/h.
 
Gde ići?
 
Francuski cirkus stiže u Fabriku, a o kakvim pokretima je reč (i s kojim ciljem) saznaćete u sredu u 20 časova.
 
Ljubitelji pab kviza u sredu mogu da testiraju svoje znanje iz oblasti muzike na tematskom pab kvizu u Kaffa baru. Početak je u 19.30 časova.
 
U toku je serijal "Umetnik u fokusu" u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski". Gost će u sredu biti književnik Nebojša Lapčević, a početak je u 19 časova.
 
Još jedna zajednička veganska večera biće u Crnoj kući, a klopa se od 20 časova. Ukoliko želite, možete da pomognete u pripremi jela i dođete u 17 časova.
 
Glumac Miodrag Krivokapić u sredu gostuje u Gradskoj biblioteci. Razgovor sa njim počinje u 19 časova.
Erik Vijar, pisac, scenarista i reditelj, gostovaće u Karlovačkoj gimnaziji, gde će u podne razgovarati sa najboljim učenicima u okviru Međunarodnog festivala proze "Prosefest".
 
Izložba slika Maje Todić i pozorišna predstava "Usud po Grigoriju" biće u sredu u Srpskom narodnom pozorištu. Otvaranje izložbe je u 18 časova u foajeu scene "Pera Dobrinović", a predstava se izvodi od 20.30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti