Jesenji četvrtak pred Novosađanima: Topao i pun zanimljivih dešavanja, koncerata, predstava...

Poslednji septembarski četvrtak u Novom Sadu biće topao i prepun zanimljivih dešavanja.
Jesenji četvrtak pred Novosađanima: Topao i pun zanimljivih dešavanja, koncerata, predstava...
Foto: 021.rs
S obzirom na to da je zbog Dana žalosti odložen deo programa, naredni dan biće bogat koncertima, predstavama, kvizovima i predavanjima. Odnosno, naći će se za svakog po nešto.
Naravno, ne zaboravimo da su i dalje aktuelni radovi na ulicama, a za sve najvažnije informacije pratite naš Radio 021 i portal 021.rs.
 
Mi vam, kao i uvek, donosimo pregled najvažnijih informacija za novi dan pred nama. Pa, da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti sunčan i topao. Vetar slab i umeren, istočnih pravca. Najniža temperatura biće 11, a najviša 27 stepeni.
 
Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu umora, promenljivog raspoloženja i glavobolje.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Deo Novog Sada, odnosno ulice Teodora Pavlovića, Braće Krkljuš i deo Cara Dušana, neće imati vode zbog radova od 8 do 20 časova. 
 
U "Vodovodu" kažu da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Rakovca, Futoga, Kaća i Kisača neće imati struje. U Novom Sadu od 9 do 14 časova će bez struje biti deo Ulice Miloja Čiplića. Za ostala mesta pogledajte OVDE.
 
Režim saobraćaja na Čeneju biće izmenjen i to u fazama. Saobraćaj će biti izmenjen u Ulici Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice srpske, Ulici Partizanska i Matice srpske na Čeneju zbog izgradnje kanalizacije. Zbog toga je promenjen i način kretanja autobusa GSP 35, kako i u kojim fazama će se raditi, pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Tradicionalni Language club održaće se u 20.30 časova u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45.
 
U okviru manifestacije "Evropska noć instraživača" održaće se predavanje "Tajna u oku Mona Lize" od 18 do 20 časova u prostoru Naučnog kluba Novi Sad u KS "Svilara"
 
Takođe će se u okviru iste manifestacije održati izložba "Dekodiranje materije" i razgovor sa umetnicom Adrijen Újházi od 20 časova u Planetarijumu Petrovaradinske tvrđave.
 
Besplatna info-sesija "Studiranje u Americi" počeće u 18.30 časova u Američkom kutku (Kej žrtava racije 2b).
 
Manifestacija "Dani Francuskog cirkusa" održaće se u SKCNS Fabrika. Od 18.30 časova igraće se predstava za sve uzraste "Za Bukvu", a ulaznica je donacija "u cirkuskom stilu". Od 20 časova igra se predstava "Duel", namenjena uzrastu 5+.
 
Muzičko-plesni igrokaz "Pesme Dekamerona - nova renesansa" održaće se u 20 časova u Kulturnoj stanici "Svilara".
 
Nastup grupe "Kalem" počeće u 20 časova u Sinagogi.
 
Predstava "Revizor" igraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta.
Predstava za decu "Veseli muzičari" igraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.
 
U okviru ciklusa dijaloga "O umetnosti i interkulturalnosti", gost Kulturnog centra Vojvodine "Miloš Crnjanski" od 20 časova biće hrvatski umetnik Damir Zlatar Fraj.
 
Predavanje specijaliste medicinske psihologije Vlajko Panović "Najčešće greške u vaspitanju dece" počeće u 19 časova u Čitaonici Gradske biblioteke.
 
Friends kviz počeće od 19 časova u London Pabu.
 
Internacionalni koncert tradicionalnih igara i pesama "Plešite, inače ste izgubljeni" počinje od 18 časova u Kulturnoj stanici "Barka".
 
Žurka "One Direction vs. Harry Styles" počinje u 21 čas u Gerila baru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti