Uređuje se kej: Počinju radovi od "Mornarice" do Štranda

Pripremni radovi duž Sunčanog keja započeti su na delu od "Mornarice" do Štranda.
Uređuje se kej: Počinju radovi od "Mornarice" do Štranda
Foto: Grad Novi Sad
Radovi na keju realizovaće se fazno, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, a završetak se očekuje do kraja godine.
Ministarstvo turizma i omladine finansira realizaciju projekta Uređenje sportsko-rekreativnog kompleksa duž keja u Novom Sadu u iznosu od 127 miliona dinara.
U okviru tog projekta biće realizovani radovi na zameni obloge od tartana uz delimičnu popravku ivičnih elemenata i podloge, u dužini od 4,1 km staze za trčanje na Sunčanom i Beogradskom keju, od kanala DTD do "Mornarice" u Novom Sadu.
 
Teren za mali fudbal na Sunčanom keju dobiće novu travu i rekvizite, a biće izvedeni radovi i na popravci ograde i zameni sigurnosnih mreža. 
 
Ugovorom su obuhvaćeni i radovi na dva teniska terena na kojima će se izvršiti liniranje, kao i radovi na dva dečija igrališta koja se nalaze kod Veslačkog kluba "Danubius" na kojima je planirana zamena podloge i rekvizita.
 
Na dve teretane na otvorenom u neposrednoj blizini kompleksa "Đačkog igrališta" biće izvedeni radovi na postavljanju nove sigurnosne podloge, kao i postavljanje novih rekvizita.
  • Goca

    01.10.2023 07:01
    Pogledajte prvi deo tartana do mornarice koji su uradili. Nisu pocupali travu koja je nikla uz ivicu pa su tartan stavili preko nje i na tim mestima je vec popucao i viri trava...
  • Samo pitam

    30.09.2023 20:05
    127 miliona dinara- 4,1 km tartana, veštačka trava na terenu za mali fudbal i sigurnosne podloge u teretani na otvorenom?
    1,1 milion evra?
    1 km tartana = 200-250.000 evra?
    1 m = 250 evra?
  • Joka

    30.09.2023 18:21
    Baš sam razmišljao, da li tužiti Grad zbog povrede na delu tartan staze prema Kanalu? Prednji ukršteni ligament kolena. Rupa do rupe.
    Dođeš u Srbiju, ni da trčiš ti uslove nemaš. Napredno. Cccccc.
    Čuvajte se.
    Pozdrav svim dobrim ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti