Emerald Hill dani prodaje: Idealna prilika za kupovinu stana u Novom Sadu

Kompanija "Emerald Hill", ugledni investitor stambenih objekata u Novom Sadu, organizuje Dane prodaje od 4. do 6. oktobra.
Emerald Hill dani prodaje: Idealna prilika za kupovinu stana u Novom Sadu
Foto: 021.rs (Emerald Hill)
Svim zainteresovanim kupcima ponudiće nepokretnosti u svoja tri projekta: "Marinera Residence", "Led Residence" i "Vila Emerald 2", koji se grade na pažljivo biranim lokacijama u Novom Sadu.
 
"Emerald Hill" sad već tradicionalno organizuje događaj u kojem zainteresovani imaju ekskluzivnu priliku da obezbede kupovinu odličnog stana po najpovoljnijim uslovima. Popusti, dodatne specijalne pogodnosti biće odobreni samo tokom Dana prodaje.

Jovan Nedeljkov, direktor prodaje u "Emerald Hill"-u, u razgovoru za 021.rs ukratko opisuje pojedinosti svakog projekta.

"Marinera Residence" je višeporodični stambeni objekat koji se gradi u ulici Mornarska broj 23 u Novom Sadu, lokaciji koja je jedna od najpopularnijih gradskih lokacija: u blizini reke, sa mnoštvom sadržaja u neposrednoj blizini koji su potrebni za ugodno porodično stanovanje. Sam projekat nudi mnoštvo stanova sa dve spavaće sobe, između 50 i 60 metara kvadratnih, a nalazi se pored najveće zelene površine u ovom delu grada. 
 
 
"Led Residence" je slobodnostojeći višeporodični stambeni objekat sa čijom izgradnjom se uskoro počinje u ulici Ledinačka 10a, koja se nalazi u neposrednoj blizini centra Novog Sada, dijagonalno od hotela Šeraton, uvučena od glavnih saobraćajnica, sa jednom od najboljih mikrolokacija u gradu. Projekat posebno krasi međuetažna visina od 2,7 do tri metra, biciklana, recepcija, kao i odlična povezanost sa svim delovima grada. Na raspolaganju su stanovi svih struktura, površina od 28 do 120 kvadratnih metara, sa posebnim akcentom na Penthouse galeriju.
 
 
"Vila Emerald 2" je premium objekat u klasi porodičnog stanovanja, koji se sastoji od tri stambene jedinice, dve garaže i četiri parking mesta.
 
Vila se nalazi na adresi Geri Karolja 27, mirnoj i lepoj ulici u kojoj su dozvoljeni isključivo porodični stambeni objekti. Projekat nudi dva četvorosobna stana od 136 kvadratnih metara, kao petosoban od 186 kvadrata na penthouse galeriji, sa dosta dodatnog sadržaja koji kupac svakog od stanova dobija na korišćenje.
 
 
Objekat je otvoren sa tri strane, izuzetnog dizajna, konstrukcije, sa najvišim nivoom opreme i uređaja kojima kupac upravlja putem sistema pametne kuće.
"Naša želja je da dopremo do svih kategorija kupaca, kako sa zastupljenim strukturama i kvadraturama stanova, tako i sa lokacijama, karakterima objekata, opremom i da obezbedimo ponudu za rešenje stambenog pitanja za svačiji budžet", kaže Nedeljkov.
 
Druga pogodnost, kako dodaje, jeste ta da će kupcima biti ponuđeno i kompletno ili delimično opremanje nepokretnosti, koje, ako se ugovori do određene faze izgradnje, može biti ugrađeno i realizovano paralelno sa završetkom izgradnje stambenog objekta. 
 
Informacije o ovom događaju možete da dobijete pozivom na broj 069 8200 139 ili prilikom posete sajta "Emerald Hill"-a.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Dušanu Bajatoviću uručen orden Rusije

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko uručio je u četvrtak direktoru "Srbijagasa" Dušanu Bajatoviću Orden Ruske Federacije za doprinos razvoju i jačanju međunarodnih odnosa.