Da li kvalitet gradnje opravdava cenu nekretnina?

U potrazi za idealnim mestom za kupovinu stana, mnogi građani Novog Sada su primetili da cene nekretnina nisu u padu, iako su se možda nadali povoljnijim uslovima.
Da li kvalitet gradnje opravdava cenu nekretnina?
Foto: Freepik
Cene kvadrata u Novom Sadu su dostigle beogradske cene, pa se tako cene u atraktivnim delovima grada (Grbavica, Liman, Podbara, Stari grad) kreću i do 3.479 evra po metru kvadratnu.
 
Na rast cena uticali su konstantan rast interesovanja, poskupljenje materijala i usluga nakon korone, rast plata u IT sektoru, veliki priliv stanovništva iz Rusije i Ukrajine.
Ali da li su samo navedeni faktori oni koji utiču na to da su cene kvadrata visoke i da već neko vreme ne padaju?
 
Jedan od faktora koji definitivno utiče na cene nekretnina je i kvalitet materijala koji se koriste prilikom izgradnje, i koji je iz godine u godinu na sve većem nivou. Kvalitetni materijali koji se koriste za zvučnu i toplotnu izolaciju, kvalitetna stolarija, podovi i sanitarije, mogu znatno poboljšati udobnost stanova i doneti dodatnu vrednost nekretninama.
Oni garantuju dugotrajnost, otpornost na oštećenja i estetski izgled koji će se zadržati tokom godina. Na taj način, investitori i vlasnici nekretnina dobijaju sigurnost da će stanovi zadržati svoju vrednost tokom vremena.
 
Iako cene nekretnina nisu u padu, to ne znači da se ne isplati uložiti u stan. Ukoliko želite da investirate u nekretnine u Novom Sadu, vredi razmotriti stanove u koje se ugrađuju materijali najvišeg kvaliteta. Osim što ćete dobiti sigurnost i udobnost, vaša investicija će imati veću vrednost u budućnosti. 
 
Kako biste bili sigurni da vaš novac ulažete u pravu nekretninu u Novom Sadu, istražite BapexInvest čije nekretnine zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i udobnosti. Svi stanovi su opremljeni visokokvalitetnim materijalima renomiranih proizvođača Marazzi, Imola, Stn Ceramica, Drvoprodex, Hansgrohe, Hertz, Tece, Wink House…
 
Visokokvalitetni PVC profili nemačkih proizvođača garantuju dugotrajnost i izdržljivost prozora, a staklo koje koriste je punjeno argonom i pruža odličnu izolaciju, čime se smanjuju troškovi grejanja i hlađenja. Sigurnost se postiže okovima nemačkog proizvođača Wink House.
 
  
 
Osim spoljne izolacije pažnja je usmerena i na unutrašnjost zgrade i stanova, kao jedan od primera navodimo parket. BapexInvest koristi hrastov parket, debljine 14 mm, širine 9 cm i dužine 40 - 120 cm, koji garantuje izdržljivost i daje toplinu stanovima.
Objekat u Partizanskoj 62 ima 47 stambenih jedinica različite strukture, tri poslovna prostora na mezaninu, tri u prizemlju i 58 parking mesta. 
 
Ne propustite priliku da odaberite najbolje za sebe i svoju porodicu, a ukoliko težite kvalitetu i dugotrajnosti objekta u koji ulažete novac, posetite Bapex web stranicu kako biste saznali više o ponudi stanova i lokala. 
 
Vaša potraga za domom ili lokalom u Novom Sadu može početi upravo ovde.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti