VIDEO: Pekinška patka nastupom kod Norka iznenadila Novosađane - 44 godine od koncerta u izlogu

Četrdeset i četiri godine nakon čuvenog koncerta Pekinške patke u izlogu robne kuće Nork, bend je iznenadio Novosađane novom svirkom.
VIDEO: Pekinška patka nastupom kod Norka iznenadila Novosađane - 44 godine od koncerta u izlogu
Foto: 021.rs

Nastup koji se dogodio pre 44 godine odveo je Pekinšku patku do subotičkog festivala Omladina, koji je bio prekretnica za njihovu karijeru i predstavljanje publici.

Ove godine festival obeležava godina od osnivanja, a Pekinška patka svoj doprinos je želela da da upravo svirkom kod Norka. 
 
"Gomila ljudi koji su tuda prolazili su šokirano gledali, zaustavljali su se, bežali sa cegerima. Ovo je jedna mala replika tog koncerta", poručio je Sreten Kovačević.
Misija nove postave benda je da prenese energiju novim generacijama, podseti savremenike "kako je to nekada bilo" i istovremeno afirmiše pank i rok muziku.
 
 
Članovima iz originalne postave, Sretenu Kovačeviću Sreletu i Laslu Pihleru Cili, pridružili su se Igor Mihaljević na bas gitari, Sava Obradović na gitari i Stefan Stanojević kao frontmen.
 
  • Goran

    10.10.2023 17:26
    Dosta više
    Sreta i Čonta da se ne prepucavaju više, smoriše više i upropastiše priču...
    Profa Mare na basu, e to je autentika...
    A i Vlada Grozni bolje peva od ovog momka...
  • Mire Naselje

    10.10.2023 13:36
    Realno
    No Conta, no Patka!
  • nije patka

    07.10.2023 02:09
    Nema Conte, nije Pekinska patka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.