FOTO: Desetorica novosadskih policajaca nagrađeni sa po 40.000 dinara

Grad Novi Sad i ove godine je nagradio grupu policajaca sa po 40.000 dinara.
FOTO: Desetorica novosadskih policajaca nagrađeni sa po 40.000 dinara
Foto: Grad Novi Sad
Desetorica nagrađenih su Zoran Alan, Momčilo Sovilj, Vladimir Isakov, Veljko Plećaš, Dejan Nikolić, Bojan Mijalčić, Slobodan Pajić, Momčilo Vujić, Siniša Nikolić i Marko Ćulibrk.
 
Kako navode u Gradskoj kući, oni su zaslužni za brzo i efikasno rasvetljavanje dvostrukog teškog ubistva u Futogu, istakli su se efikasnim i požrtvovanim radom na obezbeđenju "Exit" festivala i ostvarili su izuzetne rezultate u oblasti bezbednosti saobraćaja, otkrivanja i sankcionisanja saobraćajnih prekršaja na području Grada. 
Ovogodišnje uručivanje nagrada je bilo bez prisustva medija, za razliku od prethodnih godina. Doduše, ni na prethodnim događajima ovog tipa policajcima nije bilo dozvoljeno da razgovaraju sa medijima.
Gradonačelnik Milan Đurić uručio je nagrade policijskim službenicima koji su pokazali najviše hrabrosti, humanosti i požrtvovanosti u obavljanju svojih poslova i zadataka. 
 
Upućujući čestitke nagrađenima, gradonačelnik im se u ime svih Novosađana zahvalio na iskazanom profesionalizmu i zalaganju.
 
"Nijedan grad ne može da bude prosperitetan ukoliko nije bezbedan. Jedan od osnovnih preduslova da Novi Sad nastavi da raste i da se razvija jeste osiguranje sigurnosti Novosađana i njihove imovine. U uslovima ugrožene bezbednosti i izazova današnjice u gradu koji raste, samo kroz odnos izgrađenog poštovanja i poverenja između Grada Novog Sada i Policijske uprave možemo zajedno održati visok nivo sigurnosti na novosadskim ulicama i, što je još važnije, delovati ohrabrujuće i preventivno. Pomoću pozitivnih primera hrabrosti i požrtvovanosti policijaca koje danas nagrađujemo, plava uniforma se osnažuje i kao stub poverenja u školama za decu, a građanima poručuje da su policajci savesno, predano i odgovorno uvek tu za njih. Čestitam vam i u ime svih Novosađana vam se zahvaljujem, jer ste izložili opasnosti svoje živote da biste spasili tuđe i tako ste, pored službene dužnosti, pokazali i ljudske osobine koje bi svima trebalo da služe za primer. Grad Novi Sad će uvek biti tu, da konkretno nagradi vaš trud i zalaganje", naveo je Đurić.
 
 
U ime nagrađenih, gradonačelniku se zahvalio Bojan Mijalčić, policijski službenik Odeljenja saobraćajne policije, ističući da je njemu i njegovim kolegama ovo priznanje podstrek i dodatna motivacija da odgovore svim izazovima vremena u kojem živimo, u službi koja sebe doživljava kao istinski servis svih građana.
  • Sebi

    10.10.2023 16:06
    Nagrada
    Dabogda sebe nagradili sa 40.000 dinara vi u gradskoj upravi. Stvarno sramota, baš ste stimulisali ljude za te pare mogu patike i parizer da kupe.
  • Za čega?

    10.10.2023 15:15
    Su nagrađjeni?
    Sto su sakrili brata i sina policajca, svog kolege??? Saznace svi mediji istinu ubrzo.
  • Policajac NS

    06.10.2023 16:32
    ....
    Zašto Zoran nije nagrađen. Najviše je radio na rasvetljavanju dvostrukog ubistva. E moj Zorane..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti