Predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača postao član SNS

Bivši košarkaš i aktuelni predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača postao je danas član Srpske napredne stranke, saopštila je ta partija.

"Košarkaška legenda Željko Rebrača od danas je član SNS porodice. Dobro nam došao!", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu SNS.

SNS je objavila i fotografiju, na kojoj se pored Rebrače, vide predsednik SNS Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.
 
Željko Rebrača je predsednik KK Vojvodina od juna prošle godine.
 
Na poslednjoj utakmici Voše za plasman u ABA 2 ligu viđen je u loži sa istaknutim novosadskim naprednjacima, gradonačelnikom Đurićem i predsednikom FK Vojvodina Dragoljubom Zbiljićem.
 
Rebrača je u igračkoj karijeri sa reprezentacijom osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996, a ima i tri zlata - jedno sa Svetskog prvenstva u Atini 1998. i dva na Evropskim šampionatima u Grčkoj 1995. i Španiji dve godine kasnije.
 
Klupski šampion Evrope bio je sa Partizanom i Panatinaikosom.

Komentari 64

  • Jarvis

    17.10.2023 19:53
    SNS će mu platiti dugove našim novcem. Eto vam razloga pristupanja SNS. Željku Rebrači blokirani računi zbog duga od 2,6 miliona evra - na naplatu mu stiže još 950.000 evra, prinuđen da rasproda imovinu..
  • Đole

    15.10.2023 21:02
    Kad izgubiš svoje "ja" i pretvoriš se u parizer ...
  • Kole

    14.10.2023 09:20
    Varwynh@yahoo.com
    Ode Likota 1944 u četnike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti