FOTO: Flajeri uvredljive sadržine o Mariniki Tepić preplavili Novi Sad

Stranka slobode i pravde saopštila je da su flajeri uvredljive sadržine, prepuni laži i mržnje sa fotografijom Marinike Tepić preplavili Novi Sad.
SSP je objavila fotografiju sa uvredljivim sadržajem, a smatraju da, iako nije navedeno, iza svega stoji SNS i vlast.

 
Stranka je ocenila i da SNS karakteriše "nasilje prema neistomišljenicima, političkim protivnicima, medijima", prema svakome ko, kako je dodala, "ne prihvata da mu život uređuju naprednjački komesari".
 
"Ovoga puta, po ko zna koji put, meta je Marinika Tepić. Svi Pinkovi i Hepiji, Informeri, Srpski Telegrafi, Bokani i njima slični nisu dovoljni", dodala je SSP aludirajući na televizije i novine bliske vlastima, kao i ljude koji za njih govore.
 
Ocenila je da "nisu dovoljne ni laži koje izgovara (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić", nego se, kako je dodala, "štampaju i flajeri sa istim porukama koje ponavljaju svi njegovi 'megafoni'".
 
SSP je saopštila da se sve to radi i "sa porukom na kraju koja glasi 'nastavće se'".
 
"Znamo da hoće, jer ne može se iz radikalske kože. Jednom (lider Srpske radiklane stranke Vojsilav) Šešelj - uvek Šešelj", navela je SSP ukazujući da su Vučić, kao i deo članova SNS, bili prethodno u SRS.
Iz stranke poručuju da sadašnja vlast neće još dugo vladati, kao i "da će vladavini nasilja i mržnje na izborima doći kraj".
 
  • A Tuin

    20.10.2023 09:52
    A Naša Maja?
    Preletač nad preletačima? To je ok pretpostavljamo, pošto je na dobrom mestu završila na kraju?

    Dragi nam predsednik isto nije baš počeo tu di sad više nije. Ali tek o tome bolje ne pričati. Mislim, za njega je bolje da se ne priča. A za nas bi najbolje bilo samo o tome da pričamo.
  • Lala

    19.10.2023 19:21
    Crnjak
    Gebels bi pozavideo ovoj bandi Aleksandra Vucica.
  • Bogi

    19.10.2023 07:54
    Bo
    Preletacica jeste, ali i SNS je pun preletaca. Mislim da je ovo kontraproduktivno gde moze izazvati bes glasaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti