SNS: Naša aktivistkinja fizički napadnuta na Novoj Detelinari, hitno zaustaviti progon naših članova

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje fizički napad na aktivistkinju te stranke i zamenicu predsednice Skupštine Grada Novog Sada Kristinu Karaić.
SNS: Naša aktivistkinja fizički napadnuta na Novoj Detelinari, hitno zaustaviti progon naših članova
Foto: 021.rs
Kako navode, ona je grubo i fizički napadnuta tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima na Novoj Detelinari, pri čemu su joj nanete telesne povrede.
"Na našu aktivistkinju fizički je nasrnula žena i tom prilikom pokušala da joj otme stranački materijal, uz uvrede i psovke", ističe se u saopštenju.
Napad je prijavljen policiji, a iz stranke apeluju na sve institucije sistema "da zaustave progon članova SNS, kako se ovo nasilje ne bi ponovilo".
 
"Sve češći fizički i verbalni napadi na članove naše stranke, zbog slobodnog izražavanja političkih uverenja, ne samo da potkopavaju principe demokratije već stvaraju atmosferu straha i zastrašivanja. Interesantno je da kao propagatore uvođenja nasilja u naš politički život vidimo upravo one ljude koji mesecima unazad pokušavaju da parališu Srbiju tzv. protestima protiv nasilja", dodaje SNS.
 
Gradski odbor Srpske napredne stranke ističe da je šokiran "zbog fizičkog napada na mladu ženu, koja je pristojno obavljala stranačke aktivnosti".

Komentari 50

  • Grobbelaar

    26.10.2023 08:33
    Samo se setite motki i gumenih čekića...ničija nije do zore gorela !!!!!!!!!
  • Ćorka umesto batina

    25.10.2023 04:41
    Stari Beograđanin sa Senjaka
    Članove SNS-a ne treba proganjati, tući i maltretirati- treba ih, pogotovo one istaknute, odmah hapsiti i privesti suđenjima. Razloga za hapšenja i presude ima bezbroj- od veleizdaje do pljačke narodnih para, korupcije i primanja i davanja mita, nepoštovanje Ustava i zakona Srbije itd. itd. Najzad- treba ih hapsiti jer su doprineli da kao jedna od retkih država na planeti, MAFIJA IMA SVOJU DRŽAVU koju narod još ubek zove Srbija! Naravno to će biti moguće tek kada na dolazećim izborima izgube vlast i najzad narod razjuri bandu istražitelja, tužilaca i sudija -članova SNS ili koji su od SNS-a postavljeni da dele NEPRAVDU. Inače- ako ovi i dalje ostanu da budu vlast -spasa Srbiji i Srbima NEMA!
  • NS

    23.10.2023 12:31
    Ns
    SNS napada gradjane, zovu telefonom, uznemiravaju. Mnogima su poslovi uslovljeni clanstvom, uzas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti