Poziv studentima: Učestvujte u istraživanju o mentalnom zdravlju

Istraživači Opensa i Instituta za pozitivnu psihologiju upravo sprovode istraživanje o mentalnom zdravlju studenata, koje pozivaju da se uključe i podele svoja iskustva.
Poziv studentima: Učestvujte u istraživanju o mentalnom zdravlju
Foto: Pixabay
Cilj istraživanja je bolje razumevanje blagostanja, kapaciteta suočavanja sa stresom i opšteg mentalnog zdravlja. Istraživački tim čine tri mastera psihologije i stručnjaci Instituta.
Studenti i mladi studentske populacije mogu da učestvuju tako što će popuniti upitnik koji obuhvata sociodemografske podatke, standardizovane testove koji ispituju stresogene faktore, mehanizme suočavanja sa stresom, stepen rezilijentosti, postojeću socijalnu podršku i potrebu za daljim uslugama i aktivnostima u oblasti mentalnog zdravlja.
Odgovaranje na upitnik je anonimno, a podaci će biti obrađivani grupno i prezentovani tokom sledećeg meseca.
 
Pristupite upitniku OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti