ePlaneta - ono kada si siguran da je neko tu za sve

Sigurno ste ovih dana videli poruku "Tu smo za sve".
I zaista je tako - ePlaneta je tu za sve što vam treba. 
 
Ova internet prodavnica, u kojoj možete da kupite više od 70.000 artikala u više od 1.000 kategorija, nastala je iz želje kompanije Planeta Sport da kupcima ponudi bogat i raznovrstan asortiman najrazličitijih proizvoda, koje će kupiti onlajn po izuzetno povoljnim cenama. 

Za kratko vreme ePlaneta je stekla armiju vernih kupaca, baš zato jer je tu za sve što vam je potrebno - od televizora, laptopova, malih kućnih aparata, opreme za baštu i dvorište, proizvoda za opremanje doma, alata i mašina, bebinog sveta, opreme za kancelariju i školu, do igračaka, aksesoara, obuće i odeće.

Šta to sve možete kupiti onlajn, na jednom mestu?
 
Biti tu za sve znači da sa svojom ponudom mogu da isprate najrazličitije potrebe kupaca. Ako baš ovih dana razmišljate da kupite mašinu za sušenje veša, na odličnom ste mestu. Uz njih više ne morate da brinete gde ćete da širite veš i koliko će vremena biti potrebno za sušenje, jer one i te kako štede vreme.
 
Umesto da trošite vreme na širenje veša, možete kvalitetno da ga provedete sklapajući Lego kocke sa decom, jer je to istinska zabava za celu porodicu. Mališani će biti oduševljeni tematikom, a vi ćete se podsetiti kolika je radost bila sklapati sitne kockice i kako nastaje izmaštani svet.
 
Tu smo da maksimalno olakšamo svaku kupovinu
 
ePlaneta je skrenula pažnju na sebe jer je potrošačima osim široke ponude omogućila i spektar različitih modaliteta plaćanja, među kojima se ističe izuzetna pogodnost kupovine putem administrativne zabrane.
U Planetinim prodajnim objektima širom Srbije može se poručiti bilo koji od preko 70.000 artikala sa ePlanete i platiti na način koji će vas najmanje opteretiti. Isti uslovi važe i za sve naše penzionere koji kupovinu do 12 rata mogu da ostvare putem poslednjeg penzionog čeka. 
 
Ostalo je samo da se izaberete željeni proizvod, te da u najbližoj Planeta Sport ili ePlaneta prodavnici iskoristite ovu izuzetnu pogodnost. Artikli stižu na kućnu adresu. 
 
Za kraj, šta drugo reći nego – To je to!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti